Хвърлиха Емануела в басейн, после я омазаха с боя

emanuela-zlatoКлиенти на  шикозен софийски хотел станаха свидетели на странно събитие. Весела групичка нахлу във фоайето, после във фитнеса, а там, пред очите на всички, в басейна бе хвърлена  попфолк звездата Емануела.

Докато певицата видимо оказвала съпротива и молела за почивка, била залята със златна боя.  Така тя заблестяла, превърнала се в бронзова искряща красавица и започнала изкусно да позира. Всичко това се оказало  е част от подготовката за новия й видеоклип  „Не безпокойте”. В него тя влиза в ролята на   златна русалка – изкусителка и съблазнява неизвестен мъж да влезе при нея и тя да му изпие живота или поне да му открадне сърцето.

Отдавна исках да се видя в този вид, признава по певицата.  Процедурата по гримирането и нанасянето на боята  е доста дълга, за да се постигне максималния ефект, но пък той определено си заслужава. Аз трябваше да се правя на русалка, или златна рибка, ще видим записите и ще решим.

За да стане видеото не само златно, но и горещо, Емануела отново залага на силната и стилна провокация. Този път фолкаджийката  остава само по оскъдно облекло, което доста смело подчертава силния й сексапил. Извън басейна пък премяната й се състои от жартиери,  корсети и бюстиета от фина почти невидима материя.

Точно това е клипът, в който участват феновете на певицата, които тя намери чрез кастинг в профила си във Фейсбук. Тогава близо 8000 души заявиха желание да се снимат с нея, тя направи внимателна подборка и избра 30 младежа и девойки, които приличат на точна извадка от обществото ни и съответно да имат красиви и изразителни лица, но в никакъв случай не по-красиви от нейното, защото тя все пак трябва да изпъкне.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.