Росен Петров – депутат?

Росен Петров почти сигурно ще влезе в политиката, научихме от негови приятели. Журналистът е калесван да се включи в набиращото популярност движение на Николай Бареков „България без цензура“. Петров е получил официална покана да участва в младата партия, но все още умува и не е дал категоричен отговор.

На този етап Росен Петров  отказва да говори за политическите си планове
На този етап Росен Петров отказва да говори за политическите си планове

Преди дни в ефира на Би Ти Ви Росен Петров намекна, че има предложение да гради политическа кариера. Той призна, че има предложение от водеща партия, но все още не е взел решение дали да се посвети на политиката. Име на партия обаче не спомена. Същевременно дни по-рано призна в друго интервю, че някои от идеите на Бареков му допадат.

Николай Бареков
Николай Бареков

„Росен е голям патриот и е привърженик на идеята на Бареков да се върне задължителното ходене в казарма за младите мъже. Именно на тази плоскост харесва „България без цензура“, макар и да не е съгласен с някои от тезите на Николай“, разкриват близки до водещия. Според проекта на Бареков трябва отново да се въведе задължителна военна служба за лицата, навършили 18 години. Тезата му е, че така ще се научат на ред и дисциплина и ще придобият трудови навици. За същото настоява и Росен Петров, според когото една от причините за упадъка на страната ни е липсата на военно обучение за младите мъже.

Ако се съгласи да се включи в политиката, Росен Петров със сигурност би бил една от ключовите фигури в „България без цензура“. Възможно е и да оглави листа, така че по всяка вероятност ще е депутат в следващия парламент, коментират политолози.

„Няма да коментирам с кого водим преговорим. Към партията ни има голям интерес, стотици качествени хора искат да се включат. Дошло е време за истинска промяна, а не за фигуративна, каквато ни пробутват в последните 24 години. Очаквайте големи изненади“, загатна Бареков пред журналисти.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Росен Петров не веднъж се е доказал, като образован и добре информиран човек. Няма нищо лошо, Успех!

  2. Ами нека се включи, нека влезе в политиката, според мен от него ще има полза :)

  3. Бареков има нюх за хората, които ще са полезни за страната в политиката! Браво!

  4. аКО Е, А тойй Е ОТ СОРТА НА БАРЕКОВ, ПОЛЗАТА ЩЕ Е,КОЛКОТО ОТ БАРЕКОВ,Т.Е.НУЛЕВА. Един нагаждач, който може да говори за всичко, без да разбира от нищо, Бареков № 2 ..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.