Криско се снабдява с дрога от травестит

krisko-sadНаркоманските прояви на Криско започват вече определено  да излизат извън контрол. Докато преди време той от приличие  се опитваше да се крие от любопитните погледи на фотографи  и фенове, сега рапърът вече го е ударил напълно през просото, твърдят негови колеги.

Кристиан Талев, каквото  е истинското  име на певеца, е бил забелязан след бурен и напоителен нощен купон да се качва видимо пиян в колата си, прегърнал за устойчивост  две малолетни девойки, които също  едва се държали на  краката си.

Очевидци споделиха, че колата на рапъра се въртяла известно време из центъра, сякаш безцелно, след което завила към площад „Македония“. Там се навъртали обичайните нощни обитатели.  Криско се насочил направо към доста съмнителен дилър травестит, когото даже поздравил с братска прегръдка, купил си кокаин и отшумял с мръсна газ към друго парти.

През цялото време рапърът не свалил черните си очила, макар че било достатъчно тъмно и се правел, че не е той, а някой друг имитира външността му.  Колата потеглила към друго парти в друг нощен клуб, но певецът явно поел дозата си по пътя и се появил развеселен и почти трезве с доволна физиономия. Девойчетата се мъкнели раздърпани след него.

Фактът, че рапърът прекалява със забранените субстанции, не е новина и е всеизвестен в музикалните среди и никой не се изненадва, когато той се появява яко надрусан и със задължителните тъмни цайси по светски купони. Ако няма кой да го разбере и потупа по рамото, той винаги намирал утеха във вече пияната Лора Караджова.

Колегите му обаче мърморят, че преди време рапърът имал   по-елитни дилъри и от тях взимал по- качествена стока, а сега се хърлял към първия срещнат и купувал какво да е. Явно много е изпаднал, съжаляват го те.
Явно стресът да дойде от Габрово в София и да поеме тежестта на известността е бил много силен. В началото сигурно някой му е предложил да потуши емоциите с кока, а сега вече той със сигурност не може без нея. За това свидтелстват и безумните скандали, които направи във Варна, в Горна Оряховица и Стара Загора. Момчето вече не може да сдържа нервите си. А още е младо, мърморят колегите му.
ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/hrEAwebzYys

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.