Росен Петров твърдо се жени

rosen-petrov-karinaРосен Петров сериозно се е загрижил за бъдещето си. Новата приятелка на водещия явно ще бъде и последната поне засега, а може и завинаги.  Карина Видолова вече се е навила и  през юли се готви да стане г-жа Петрова. Росен най-после е решил да сложи край на ергенлъка си и да влезе армията на кротките и порадъчни  семейни мъже.

Според клюките,  историкът по образование  е взел твърдото решение да се бракува, защото е  уплашен от самотата на бившия си колега и съратник Слави Трифонов.  Често тази самота си личи в думите му на екрана и по погледите, с които гледа пеещите дечица.  Дългия все още се бави с брака и взимането на съдбоносното решение, но годините си вървят и вече е на пределната възраст да бъде млад татко и да дундури собствено дете.

Впрочем Слави бил готов да надене брачния хомот, но Мартина не искала да си разваля младата фигура и да забременява. Това било и пречка за дълго коментираната и все още не случващата се сватба.

При Росен обаче тън-мън няма. Младоженците са решили да си кажат „да“ през лятото на специална церемония край морето. На тържеството те ще поканят  само най-близките си роднини и  приятели , за да не  превръщат празника в цирк.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.