Заради Илиана Раева азерите ни крадат Симона Пейчева

Илиана Раева
Илиана Раева

Симона Пейчева, която преди дни обяви, че се отказва за втори път от художествената гимнастика, е получила предложение да се състезава за Азербайджан, разкриха нейни близки.

Симона Пейчева напусна обидена българската гимнастика
Симона Пейчева напусна обидена българската гимнастика

Бившата съветска република редовно се „допингира“ с наши спортисти или треньори, а последният, който заграби, е Симо Щерев. Личният наставник на Станка Златева пое националния отбор по борба.

Симона обяви, че слага окончателния край на своята кариера заради спънки, които федерацията, управлявана от Илиана Раева, й прави. Шефката на най-дамския спорт скандално не допусна Пейчева до националния отбор. Според слуховете бившата грация не желаела в представителната селекция „стари чанти“ и лансирала други момичета.

Симона Пейчева вече се бе отказала от художествената гимнастика, но реши да възроди кариерата си преди година. Петкратната световна шампионка още не е дала отговор на азерите. В Баку треньор на националния отбор на грациите е българката Мариана Василева. Наскоро тя бе наградена заради това, че изведе две млади гимнастички от азиатската държава до световния елит.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/g5OeZr5a2Js

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.