Слави хапва с Мартина, папараци го дебнат

Слави ресторантСлави Трифонов и скъпата му Мартина са по-влюбени отвсякога и даже  си разменят ласки на публични места, разтръбиха сайтовете. Двамата хапвали често на обед в елитния ресторант „Шефс“, където ходят от шеф нагоре. Специално един от техните обяди бил заснет от папарак, но не на Николета Лозанова.

Сцената не била съвсем интимна, защото Дългия, освен с Мартина, бил и със  сценариста от шоуто –  Тошко Йорданов. Съвсем нормално те запазили маса преди това, тъй като точно това заведение е любимо за хапване на бизнесмени и дипломати и вътре била голяма навалица.

Отбелязва се, че Слави и Мартина пристигнали в заведението хванати за ръка, като продължили да се докосват  и докато хапвали. В разгара на обедното угощение Слави взел ръката на балерината през масата и започнал  да я целува. Любопитната сцена предизвикала интереса на околните, които вдигали очи от вкусните блюда и  не спирали да коментират двойката.

Има нещо много странно в предоставения за доказателство едноминутен клип, заснет от папарака най-вероятно от кухнята, защото се чува тракането на чинии и бърборенето на обслужващия персонал. На него се вижда мокета на ресторанта, пода, някаква непозната двойка и Слави, който наистина обядва. Той не само, че няма намерения да целува ръце, ами е на такова място на масата, че би трябвало да легне по корем върху нея, за да обсипе балерината с целувки.

Мартина стои срещу него до Тодор и косата й се мярва само за секунди. Спокойно би могло да е всяко момиче, защото наистина не си личи. Слави не само не е обзет от любовни копнежи, но от време на време поглежда и през прозореца. Край тях пък като пеперудки пъплят сервитьори с дълги престилки и всичко изглежда като нормален делови обяд.

И новината може би е кой е имал нахалството да снима, когато трима души се хранят и нормално ли е това тайно снимане и следене да става в толкова престижен ресторант. И още какво толкова шокиращо има, че Слави, Мартина и Тодор ядат?

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/PElv1-FJinM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.