Златка Райкова: Ако заслужавам шамари, не се противя

Зларка РайЧе Златка Райкова е мазохистка, вече доста хора са уверени. Въпреки чепатия си характер, тя стоически търпеше обидите в Биг Брадър и даже сякаш си ги просеше. Междувременно от многото кадри в близък план се видя, че има белег на веждата, явно от някой побой.

Говори се, че Камен Куката я пребивал от бой, но тя си кротувала. Даже я наказвал да спи заключена в колата, но тя и там не оказвала съпротива. Ако заслужавам, нямам нищо против шамарите, призна изненадващо тя. Което доведе слушалите на интервюто й до размисъл дали пък не предизвиква тези шамари, а после да им се кефи.

Няма нито една връзка на Райкова, която да не е довела до скандали и позорното й изгонване. В същото време тя признава, че понякога е много лоша и също отговаря на нападките. Хора, които я познават, твърдят, че самата тя започва първа. Дали алкохолът й действа така, дали превъзбудата, но често се случвало в заведения да запали истинска война и мъжете да започнат да се бият. Така любимият й Камен отнесе мачете в главата, а половин бар си разменяше ритници и бутилки с уиски във въздуха. Тя пък беше залята с урина.

В момента Златка не може да прости на Райна, че издаде, че е спала и с Константин, когато двамата са били гаджета. Тази станала на 30 години и се оправдава с мен. Щом не е могла да задържи един мъж, аз какво съм й виновна? Не е честно да се оправдава с мен. И да говори пред цяла България, въздиша плейметката, която тъкмо взе да чисти имиджа си и Райна доста безцеремонно й го припомни.

Не искам повече да се правя на мъж. Искам да съм жена, да ме гушкат и обичат, каза ни в клин, ни в ръкав, Златка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/9FDV8Xb3aVY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.