Плеймейтката Гентиана танцувала еротично с опрян до главата пистолет

гЕНТИАНА ГАЩИ ПАРИГентиана Халити станала еротична танцьорка въпреки забраната  на баща си. Няма как  един баща да приеме такова нещо, призна тя. Няма да забравя първото си участие. Не знаех за какво става точно въпрос, но изобщо  не бях притеснена. Всичко мина като по вода , разказа тя.
Най-неприятни за нея били клиентите, които са много пияни и все я питали дали прави се*с срещу пари. Средно по двайсетина пъти  на вечер ми се случва. Те избщо не си дават сметка, че ако правех това, нмаше да се мъча да танцувам, а направо щях да се предлагам, заключва силиконката, без да й дойде на ума, че ако не се чекне срещу публиката, никой няма да се сети да й предлага. Колкото и да се има за красива, огромна част от естетите не харесват прекалено широкота й лице и грубите черти.
Тя се похвали, че ударила нахалник по ръката и му текнала кръв, а друг опрял пистолет до челото й, докато танцува. Бил пиян и много обиден, че отказала да целуне приятеля му. Охраната пък се стреснала и нищо не направила, не че можело нещо да се направи в случая. Тя се изфука, че сама се справила с него, дори опряла главата си в дулото и му се ухилила. Това го трогнало и той я поканил на масата си, понеже била много храбра.
Гентиана разказа, че й се е случвало да си докарва по 800 лева на вечер от бакшиши.  Обаче понякога богаташите били много стиснати, а обикновен човек пък й оставил 250 евро, защото бил доволен от танца й.. Тя даже имала и жени фенки. Не обратни жени, а нормални, някои от които си татуирали и образа й.
Мъжете пък се влюбвали в нея и непрекъснато й предлагали брак. Тя обаче не се давала и чакала да срещне подходящия. Не си падала по футболисти, но пък по спортисти със сигурност. Плейметката отново изтъкна, че е свободна, както прави във всяко предаване, в което я поканят.
Цитираме какво каза Гентиана, но си запазваме правото на собствено мнение. Тя не е красавица в общоприетия смисъл на това понятие и бакшишите вървят заради бесрамното й чекнене, а не заради ангелското й лице. Днес тя не трябваше да се хвали по телевизията колко обожатели има, а ако беше мъжко момиче, трябваше да отговори защо изсипа толкова злоба върху кандидат-плейметката Вилиана и защо я отказа от конкурса на 28 януари. Но всеки с номера си…Жалко.
ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/gnGtLitpRW8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Още една объркана проститутка,която се мъчи да е танцьорка.Легализирайте проституцията да не се мъчат разни плеимейтки и чалгарки.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.