Джийсън Брад Люис спал с ромка, но не била Пенка

джийсънЧепатият телевизионер Милен Цветков иска да задържи вниманието на публиката и явно затова превърна предаването си в истинска полемика полемика за сексуалната ориентация на певеца и риалити звезда Джийсън Брад Луис. Основната тема беше пада и си  ексцентричният герой на „Х-фактор“  по мъже.  

Съвсем по жени си падам, аз съм си хетеросексуален, обясняваше кротко Джийсън. Цветкота го въртя на шиш, разпитва го и накрая му отпра директно въпросът .“Ти п**л ли си“, . „Няма такова нещо, , винаги съм харесвал жени“, сви рамене  музикантът и вас ви харесвам, но като водещ, не като мъж.

Милен Цветков обаче не успя да се сдържи, че не открива заек в цилиндъра и с риск да бъде обвинен в расизъм и дискриминация на полова основа попита: „Добре, а вярно ли е, че си бил с негър?“ Певецът го зяпна, но отговори послушно  с ромка съм бил, но с  негърка никога, камо ли пък с негър. Просто не съм обратен, колкото и на някои да им се иска да ме изкарат.

Цветков обаче се оживи при споменаването на ромката и веднага побърза да уточни  „Сериозно ли? Ама с Пенка ли?“. Джийсън отегчено сви рамене и каза, че харесва Пенка и свежото й чувство за хумор, но само я е масажирал.  „Е значи вие сте си били заедно“, заяде  го Милен Цветков.

Разбира се, че бяхме заедно.  Пред очите на всички зрители в Биг Брадър. Аз не знам някой да не ни е забелязал там, че сме заедно, иронизира го певецът. А защо не са дали тази сцена, не знам. Може би защото искаха да ме изкарат злодей и обратен. Не съм нито едното, нито другото. Там играх роля и вече няколко пъти повторих, че е само роля, защото аз съм артист и обичам да играя. И наистина играх добре. Горд съм.

Джийсън Брад Луис използва трибуната да отрече и друг слух – че  е бил бит от тийнейджъри в автобус 76. „Не са ме били никакви ученици. Децата на България не са такива, не налитат на други в автобусите „, заяви той.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.