Набедената за победителка плейметка се отказа от конкурса

мис плеймет ромкаПред последните дни изтече информация, че и тазгодишният конкурс „Мис Плеймейт“ е абсолютно нагласен. „Бомбата“ хвърли доста скандалната и нахакана плеймейтка Гентиана Халити, която цели две седмици преди избора каза, че й казали коя ще бъде победителката и като име посочи Вилиана Латинова, не забравяйки да подчертае, че е от ромски произход.

Въпреки че от списанието категорично се разграничиха от  слуховете относно конкурса и опровергаха Гентиана, внезапно  самата Вилиана обяви, че се отказва от своето участие и няма да се яви на финала на  „Мис Плеймейт“, който ще се проведе на 28 януари.

Латинова е горчиво обидена от нападките на колежката си Гентиана, която дори я обвини, че титлата й е купена и тя дала на органицаторите 20 хиляди лева. Приятели на  Вили споделиха, че сексапилната брюнетка е приела много тежко обидите по свой адрес и абсолютно категорично е отказала да участва.

„По повод на изфабрикуваните срещу мен обвинения за задкулисни и уговорени и платени отношения с организаторите на конкурса „Мис Плеймейт 2014 “ искам да категорично да заявя, че взех решение да се откажа от своето  по-нататъшно участие в този формат. Не желая да падам до нивото на хора, които, явно обслужвайки чужди интереси, са избрали този най-елементарен подход да дискредитират събитието, което толкова хора очакват и са се готвили за него“, споделя Вилиана.

Тя каза, че предпочита да си тръгне от уважение към себе си и името си  и към организаторите на конкурса, като по този начит иска да покаже и докаже, че завистта и елементаризма няма да победят. Вили благодари на всички , които са  гласували за нея и са я  подкрепили и  им се извини за това свое решение. Тя обаче е убедена, че феновете й ще разберат позицията й на честен човек, който няма да позволи името му да бъде  замесено  в подобен долнопробен скандал.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/iRQBcNamRvc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.