Маги Желязкова стана блондинка

Маги русаИма една максима – когато една дама започва да губи самочувствието си, или да остарява, тя първо си сменя цвета на косата. Дали по тази причина, дали по друга, манекенката Маги Желязкова направи смела стъпка и се изруси. След което постна снимката в профила си във Фейсбук и се похвали – Ураааа, вече нямам проблеми, ще ми е по-лесно.

Снимката остави със смесени чувства приятелите й и те реагираха предпазливо оптимистично, а някои направо я попитаха – ти полудя ли? Целият проблем идва от това, че телевизионната водеща винаги е била с тъмна, почти черна коса. И всички са свикнали да я гледат в натуралния й цвят, или леко потъмнен. Русото е почти шок върху външността й и не е ясно кой й е дал този съвет.

Освен това косата беше едно от най-красивите неща във външността на Маги, тъй като беше естествено къдрава  и мнозина й завиждаха за къдриците. Сега многото перхидрол я е направил раздърпана, нито права, нито къдрава, а фризьорките са й предали накяква необяснима що годе загладена форма.

Каквото и да направиш, по-красива няма да станеш, зяждат се вече във форумите. И на ръце да застанеш, по-млада няма да изглеждат, ръфат я други, напомняйки й жестоко, че тази година ще навърши 40. Трети пък й напомнят видимото – тенът на лицето й е мургав, та чак жълтеникав и русата коса й отива тлкова, колкото и на Пенка.

На Маги явно не чете. Тя се раздели с мъжа си Боби Хубавеца преди няколко седмици, набързо си намери нов и сега лети на крилете на любовта. И хич не й пука кой какво мисли за прическата й. А може би й пука, но мълчи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/9hNIJeVNFac

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.