Астрологът Анелия Лечева: Станишев да се пази от предателство! ИНТЕРВЮ

След настъпването на 2014 година се обърнахме към астролога Анелия Лечева да направи прогнози за някои от знаковите политици и важни мъже и жени в държавата. Анелия препоръча на всички читатели в годината на коня да носят по-често зелени дрехи и да се сдобият с талисман с формата на кон. Добре е също така интериорът вкъщи да бъде дървен.

Сергей Станишев
Сергей Станишев

– Анелия, какво показват хороскопите на най-известните мъже в държавата?
– Ще започна с Бойко Борисов. За него 2014 година ще бъде доста интензивна, възможни са резки обрати, свързани с негови нови политически партньори. Още от края на зимата при него започва период, който ще доведе до положителни промени. През март, април и май вероятно ще има проблеми с жена, с която работи и на която има доверие. Предвиждам и евентуални неприятности, свързани с изнасяне на информация от същата тази жена.

Бойко Борисов
Бойко Борисов

През 2014 г. пък ролята във властта и ГЕРБ на Цветан Цветанов определено няма да бъде същата. Предвиждам, че нещата все по-малко ще зависят от неговата собствена воля.

Малко след рождения му ден през април започва период, който се свързва с неспокойствие, разочарование, а и възможна изолация. Може дори да се оттегли временно от активната си роля в политиката.

– А какво чака техния опонент Сергей Станишев?
– През 47-ата си година (т.е. до май 2014 г.) той е в период, който се характеризира с увеличена енергия и огромна амбициозност, но с превес на материалното. След месец май навлиза в нов етап, характеризиращ се с поемане на отговорност и вероятност от сриване на авторитета. Трябва да е особено внимателен с най-близките хора от обкръжението си, защото от тях ще преживее сериозни удари. Договор или документи, които е подкрепил или подписал през есента и зимата на 2013 година, ще се окажат фатални за неговия авторитет впоследствие.

Меглена Кунева
Меглена Кунева

– Ще се отразят ли скандалите на Волен Сидеров?
– През лятото ще се променят неговите политически партньори, вероятно ще влезе в коалиция с нови партии, което ще увеличи шансовете му да остане в парламента. До лятото е вероятно да бъде замесен в нов скандал, който може би ще го раздели с неговите сегашни съмишленици.

Меглена Кунева пък навлиза в един от най-ползотворните си периоди през лятото на 2014 година, което ще й помогне да играе активна роля в политическия живот на страната.

Следващите три години ще са успешни за нея, а през 2016-2017 ще има възможност да заеме пост в държавата, свързан с много голяма власт.

– Какво вещаят звездите за новия политик Николай Бареков?
– От есента на 2014 г. за него настава изключително подходящ период да се занимава с политика. През втората половина на годината той ще привлече към партията си много повече последователи.

Волен Сидеров
Волен Сидеров

Предвиждам също така около февруари и март Иван Костов да се завърне като лидер на оглавяваната от него преди политическа партия. Той вече осъзнава грешката си от оттеглянето. Възможно е обаче да промени плановете си заради сериозни здравословни проблеми на член от семейството му през пролетно-летния сезон.

– А какво е бъдещето на главния прокуpop Coтир Цацаров?
– Годината за него е много положителна, а влиянието му ще става все по-голямо. Сериозни сътресения през 2014 г. при него няма, ще продължи по същия начин да се занимава с работата си, независимо дали има промени във властта.

– Нека да завършим с един от най-известните водещи – Слави Трифонов.
– Той ще продължи да бъде на екран, като от септември шоуто му ще има нов облик, който ще се хареса на зрителите и ще постигне рейтинг от златните му години.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.