Манекенка наследи дупето на Ивет Лалова

Ивет Лалова
Ивет Лалова

Дупето на топ модела Кели Брук бе избрано от британци за най-сек*апилно за 2013 година. Бившата приятелка на ръгбиста Дани Сиприани наследи престижната корона от Ивет Лалова, чиито задни части побъркаха мъжете по цял свят. Над 5 милиона гледания и десетки хиляди коментари в Ютюб събра дупетона българската шампионка по време на световното първенство по лека атлетика в Истанбул. Едноминутното клипче показва подготовката преди и спринта на Ивет, като операторът насочи вниманието на зрителите върху апетитните форми на нашенката.

Кули Брук
Кули Брук

Месеци наред сек*апилното тяло на Лалова пълнеше страниците на вестниците по цял свят, а клипчето от спринта не слизаше от първите места на видеопорталите. Запознати твърдят, че именно това е накарало съпруга й Симоне Колио да й застрахова задните части за 100 000 евро.

Италианецът се побърквал от перверзните коментари по адрес на Ивет и затова решил да вземе мерки. Застраховката покривала и физически наранявания по дупето й при евентуален инцидент на пистата.

Кели Брук заслужено е номер 1 за 2013 година, смятат по форумите. Моделката не обича да крие красивото си тяло и често публикува атрактивни снимки в социалните мрежи. Наскоро в профила й в туитър цъфна видео, в което красавицата е в банята заедно със своя приятелка. 34-годишната брюнетка е лице и на коледния календар на списание Love Magazine. Там е оскъдно облечена и позира до усмихнат снежен човек.

Ким Кардашиян
Ким Кардашиян

Втора в британската класация е телевизионната водеща Холи Уилсуби. Според сайта AskMen, който се е допитал до 175 000 мъже, блондинката е най-желана в света.

Нейните устни също са оценени подобаващо, като изпреварват тези на Виктория Бекъм. Английска марка за бельо пък излезе с друго изследване, според което няма по-хубави гърди от тези на Холи. Така водещата се оказа перфектна без никакъв дефект.

Дупето на бившата съпруга на бранителя на„Челси“ Ашли Коул също е сред най-сек*апилните. През годините певицата бе смятана за една от най-красивите футболни съпруги. Многобройните изневери на защитника обаче станаха повод за раздялата на звездната двойка. Въпреки това Ашли Коул все още се надява, че прекрасната му жена може да се завърне при него. „Искам Черил да се върне. Може би в голям подарък в дома ми. Да се прибера и тя да изскочи оттам“, написа играчът на „Челси“ в социалната мрежа навръх Коледа.

Уникалните форми на Ким Кардашиян също не са останали незабелязани. Моделът попадна във фокуса на прожекторите, след като лъсна в порн*клип. От него тя спечели 5 милиона долара. Впоследствие се омъжи за баскетболиста Крис Хъмфрис, но няколко месеца по-късно се разведе.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.