Миро заряза Криско

Миро КрискоПрекалените претенции на Криско, както и вечното му мрънкане за пари и внимание, дошли до гуша на Миро Каризмата и той  прекратил напълно отношенията си с доскорошното си приятелче и  протеже. Доскоро мъжката двойка делеше  не само сцената, но и един покрив. Под благовидната причина, че рапърът няма пари, а Миро има жилище и уж просто по братски, той го приюти.

 В артистичните среди се говори упорито, че Криско е известен с умението си да се намърда  под кожата на хитови изпълнители и известни личности, за   да се възползва от тяхната слава. Той ги сваля с комплименти, със заучени фрази, замайва им главите и се оказва неочаквано пръв техен приятел.  Неопределената му сексуалност също работи в негова полза. За него се твърди, че има много момичета, но под сурдинка се говори и за връзки с момчета. Когато в цялата работа има кяр,  той не обръщал кой знае какво внимание на пола на партньора, шептят запознати.

Криско получи покана да  участва в общия проект на Миро и Невена Цонева в първия „Мюзик айдъл“. Още тогава искрата между двамата припламнала с ярка сила. Освен това двамата ги свързва и общата любов към белия прах, който рапърът не само възпява, но и често употребява. При Миро буйният габровец намирал не само покрив и добро отношение, но и много бели линийки, които не плащал от собствения си джоб, а уж правел компания на приятеля си.

Преди да стане бройка  от сърдечните завоевания на Миро, Криско се навърташе в нежните  приятелски кръгове на Драго Чая и Любо.

Сега обаче Миро бил възмутен от поведението му, от буйствата из хотели, от непредвидимия му характер и най-вече от вечното искане на пари, цупеници и капризи, твърдят негови приятели.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/FoT_XdzPG6o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.