Иво Тонев прави разгулен купон за ЧРД

Борисов предложил на Иво Тонев да направи купон в ловната резиденция на Тато
Борисов предложил на Иво Тонев да направи купон в ловната резиденция на Тато

Бившата резиденция на Тодор Живков край язовир „Студена“ е заприличала на лунен пейзаж след опустошителен купон по повод 44-годишнината на шефа на „Левски“ Иво Тонев, разкриха потресени свидетели на разгула.

След великото събитие, провело се на 3 януари, е трябвал цял взвод от чистачки, които да възстановят порядъка.

Инна Пелева
Инна Пелева

Почетни гости на рождения ден са били пернишките Котараци, начело с Иван Алексиев и Богомил Гьорев. Двамата минават за най-доверените и за ковчежниците на експремиера Бойко Борисов. Борисов също се появява с малко закъснение на купона в компанията на фаталната брюнетка Инна Пелева. Само преди няколко седмици пресата осведоми читателите си, че госпожица Пелева е една от фаворитките на Бойко.

След публикация в пресата първият партиен ръководител я мъкне навсякъде със себе си, за ужас на останалите си любимки. Освен всеотдайна дама, Пелева е и виден борец за каузата на ГЕРБ във виртуалното пространство. За нея бе разкрито, че дърпа конците на стотици троло-ве в социалната мрежа фейсбук, които имат за задача да плюят по всички противници на величието Борисов и да подкрепят всяка негова инициатива с коментари.

Иво ТоневНезависимо от нежната си компания бившият премиер е обърнал подобаващо внимание и на доста от свободните момичета които са щъкали по време на празненството. „Бяха събрани като от конкурс за еротичен модел. По едно време обстановката заприлича на тази от филмите за Римската империя“, разкри участник в купона.

Ловната резиденция на Тато, която отстои на 30-ина километра от София, е едно от любимите места на Бойко Борисов. Именно той е дал идеята на Иво Тонев да отпразнува рождения си ден там. Резиденцията разполага с 13 стаи, 6 от които са с джакузи. Трите апартамента за най-големите баровци имат и парна баня.

Коридорите са украсени с ловни трофеи от животни, отстреляни там. На това място Борисов посрещна 2013-а – последната си Нова година като премиер, припомнят паметливи. Тогава обаче компания са му правили други момичета, отчитат за статистиката хора от помощния персонал, които са участвали в почистването след визитата на величието.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.