Нови 12 силиконови красавици се хвърлят в борба за новата Мис Плеймет

плеймейтки новиДванадесет нови девойки ще се конкурират тази година за титлата Мис Плеймет. Те са отсети след сериозен кастинг от издателите на „Плейбой“ и от други ценители. Навалицата е била огромна, а кандидатските за слава просто се избивали да стигнат до последния кръг на състезанието.

Техните снимки вече се появиха в „Плейбой“ и заеха цели 52 страници в списанието. А ненаситни мъже буквално го разграбиха. Разликата тази година е в кубиците силикон. Мераклийките така са напълнили гърдите си, че приличат на зрели дини, които всеки момент ще се пръснат. Някои даже имат подплънки и в дупетата.

Почти до една кандидатките са с изкуствени джуки, премрежени погледи, натежали от грим и удължени коси.

Изобилието от изкуствена плът просто зашеметява. Любителите на Златки и Николетки са щастливи тази година, защото девойките са така излети под калъп, че сякаш са правени по един и същ модел и имат една и съща цел – да станат Мис Плеймет, да зашеметят богатите мъже, а после като Златките да станат добри момичета, а Ники Кънчев да ги хвали пред цяла България.

Освен това у нас тази титла гарантира издигане в обществото, приковава общественото внимание и най-обикновени момиченца, които сигурно не могат и да пишат без грешки, изведнъж се превръщат в телевизионни водещи, певици, моделки и най-вече милионерски нечии любовници. Без грам свян, те са се снимали само по парфюм.

Окончателната победителка ще стане ясна на 28 януари на специална церемония

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/wPiFECtv5KE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.