Маг Анка Маринова: Само децата разпознават вампирите! ИНТЕРВЮ

Анка Маринова получава дарбата си като малка. Детството й преминава в дом за деца и още тогава се проявява влечението й към окултизма. По-късно тя се запалва и по картите Таро, които са сред най-големите й страсти.

Маг Анка Маринова
Маг Анка Маринова

– Съгласна ли сте, че сред обикновените хора има енергийни вампири, заради които често се чувстваме зле и отпаднали?
– Енергийните вампири са хора, на които им липсва достатъчно енергия, която пък е основната ни храна, за да съществуваме. Хората се зареждат с енергия чрез висшите чувства – духовност, благородство и любов. Черпенето на енергия от други същества или части на вселената се нарича вампиризъм. Човек, който черпи енергия, затваря каналите си за връзка с Космоса. Причината това да се случва обикновено е егоизмът.

След продължително отнемане на енергия се появяват психични отклонения, изкривяват се кармичните линии на съдбата, здравето и психиката.

– Такива хора съзнават ли какви са?
– Вампиризмът може да е осъзнат и неосъзнат. Когато черпим енергия от природата, съзерцавайки я, няма проблем, но когато го правим целенасочено, това е вампиризъм. След контакт с енергичен вампир човек се чувства отпаднал, безпомощен и обезсилен, няма желание за нищо.

– Как обаче можем да се пазим от енергийните вампири?
– Когато забележим, че след контакт с определен човек сме отпаднали, трябва да ограничим контактите си с него. Ако въпреки това ни се налагат срещи, най-добре е да си изградим енергиен щит. Представяме си как един златен или сребърен лъч ни обвива и наум можем да се молим да останем незасегнати. След контакт с енергиен вампир е хубаво да се вземе душ, защото водата отмива всичко зловредно. Желателно е струята на душа да пада точно под врата ни, по гръбнака, защото там се концентрира отрицателната енергия. Важно е също да не се страхувате от енергийните вампири. Не мислете за тях с лоши чувства, дарявайте ги с любов и усмивка. Това е най-добрият щит.

– А възможно ли е някой да блокира късмета ни?
– Всичко зависи от нас самите. Когато човек е с чиста карма, никои не може да му навреди.

Каквото ние си сторим, и Господ не може да ни го стори. Най-лесно е да обвиняваме другите за нашите нещастия, а първопричината винаги идва от нас самите. Бедата е, че хората се доверяват на разни врачки и баячки с надеждата помощта да дойде отвън. Но, уви, изцелението на душата трябва да започне от корена. Едва тогава ще има ефект от ходенето при врачка.

– Възможно ли е тогава да се избавим от лошия късмет?
– Лошият късмет за мен е временно понятие, което се поправя със силна вяра в любовта и в доброто. Дори сега да страдаме, не след дълго всичко се пренарежда и човек се оказва на върха на колелото. Такъв е животът – на принципа на цикличността. Съществуват и доста ритуали за избавяне от лош късмет. Аз например използвам стари български ритуали и съветвам хората да не ходят при ходжи. Винаги преди да започна да работя с даден човек, го съветвам да пости поне една седмица, да се причести, да се отърси от всички зли мисли, да прости, да се помоли, да се покая и едва тогава пристъпваме заедно към решаването на конкретния проблем.

– Защо хора като вас не могат да виждат прости неща като числата от тотото например?
– Моите карти не могат да познаят числата от тотото, просто аз се занимавам с друг вид материя. С моите карти мога да направя психопортрет, да надникна в най-съкровените ви мисли, да разкрия мечтите и страховете ви, както и на онези около вас. Мога да разкрия всичко онова, което на пръв поглед остава невидимо, както и пътя, по който сте си избрали да вървите. Моите карти съветват и как да променим живота си, а ако има някакви външни влияния и лоши енергии, единствено от нас зависи да ги отблъснем или пречистим. Аз работя на принципа „Който е предупреден, той е въоръжен“.

– Какво мислите са сайтовете, където се обяснява подробно как човек може сам да си развали магията, възможно ли е?
– Аз също помагам човек сам да си въздейства, защото в повечето случаи единствено от нас самите зависи как да поддържаме душевната си чистота. Когато я има тази душевна чистота, тя отблъсква сама лошите сили. Така че е възможно човек сам да си развали магия.

– А по какво да познаем, че ни е направена магия?
– Обикновено се проявяват следните симптоми – загуба на жизненост, апатия, депресия, честа смяна на настроенията, емоционален срив, конфликти между хората без видими причини, здравословни проблеми. Но всеки случай е строго индивидуален и не бива всичко да приписваме на магията.

– Как се държат хората, които се нуждаят от енергия?
– Дразнят околните, измъчват жертвата си или търсят различни начини да подчинят човека. Те са хора, които искат другите да ги съжаляват. Децата най-добре усещат енергийните вампири. Не искат да седят до тях и плачат.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.