Джина Стоева излиза в майчинство, но не знае кога

Джина Стоева голямаФолкпевицата Джина Стоева смята да излезе в майчинство и да си гледа детето. С единствената подробност, че не знае кога ще стане това. От новогодишната баница тя изтеглила късмет бебе и решила, че това е знак на съдбата. Затова с любимия си решили щом им се е е паднало отроче, да се заемат здраво с правенето му.

Не зная кога ще стане, призна си честно певицата. Може да е сега, може след месец, може след три. Зачатието е Божа работа, но ние доста помагаме Богу, смее се лъчезарната фолкаджийка. Тя е сигурна в едно – няма да пее с коремче на сцената като Кали, ще си почива, ще направи всичко добро за бебчето и за спокойна бременност. А след това няма да го остави на бавачка още първия месец след реждането.

Въпреки подмятанията зад гърба й и приписването на всякакви истории, Джина е щастливо влюбена от три години. За разлика от другите си колежки, тя не е лапнала по актьор, спортист, футоболист или бизнесмен. Нейният  Димитър е програмист и си изкарва хляба с доста висене пред компютъра. За сметка на това е непоправим романтик и много я обича.

Джина си спомня как са се запознали и се усмихва. Отишла на купон, организиран от приятелка и там се запознала с него. После всички отишли на диискотека, танували, веселили се. Тя усетила ,че много го харесва и между тях прехвърчат искри. На края на вечерта той й поискал телефона, но тя се разсмяла и му казала, че ако толкова иска, нека се пребори и сам да го намери. Той я изненедал и на другия ден й звъннал.

Оттогава двамата са три години заедно и досега нищо не е помрачило любовта им. А отсега започват да мечтаят и за бебе. Пожелаваме им го от сърце.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/oylrm7kV6T8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.