Криско троши стъкла и бесня в хотел, било му студено

Криско и Лора дрогираниРапърът Криско се е държал доста неадекватно в хотел  в Горна Оряховица, като оставил след себе си пълен погром.  Той рита врати, разби стена, счупи стъкло, крещя и заплашва, разказват изплашени свидетели. Стигнало се дотам, че полицията го арестувала за няколко часа да дава обяснения и да иззтрезнее.

Според пиара на звездата нямало нищо такова. Те се настанили в хотел „Раховец“, но открили, че в стаите им било студено и нямало топла вода. Оплакали се на рецепцията, след което отишли на концерта на площада, на който рапърът трябвало да пее. След него пък забили за Велико Търново, където щяли да празнуват с компания. Върнали се призори, но пак нямало вода и пак било студено. Шефката на хотела обаче им казала, че било топло. Стигна се там до някакъв конфликт, имаше сдърпване, но не беше кой знае какво, твърди пиарът.

Той обаче премълчава друг момент  – от представянето на площада,  за който пишат доста от присъстващите.  Докато той пеел, баща на момченце се приближил да го помоли за автограф. Вместо да се подпише за ЧНГ, Криско започва да яко мъжа и му показва среден пръст. Вбесеният  баща и няколко негови приятели  решили  да му  потърсят сметка. Наложило се  да дойде полиция и да  охранява певеца от “народната любов”.

Когато се врънали от празненството  рано сутринта в хотела, Криско и компания , поискали да наемат още една стая. Рецепционистката казала, че трябва да платят предварително. “Криско се беше поизнервил, защитава го пиарът. Просто блъсна една врата, обаче тя се оказа  много паянтова, с обикновено стъкло, което се счупи и падна на земята. Отидохме  в стаята, където още беше студено, Криско пак се изнерви и ритна наистина стената, поради което се получи една пукнатина. След това дойде полицията, накара ни да легнем на земята, сложи ни белезници и ни отведе в райнонното. Държаха се добре с нас, накараха ни да пишем три часа обяснения, да платим щетите за 500 лева  и ни пуснаха да си хорим.

От хотел “Раховец” обаче твърдят друго. Криско бил или пиян, или превъзбуден от нещо друго. Крещял на рецепционистката, чупил стъкла, ръката му била цялата в кръв, налетял на жената зад рецепцията, хвърлял предмети по нея, крещял на всички и псувал, държал се грубо с полицаите, ритал, заплашвал, счупил вратата, ритал стената. Гони го звездоманията и не само тя, твърдят стресираните служители на хотела.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/zB2Kryw5CJc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.