Тачо и Жени прекарали прекрасна Коледа

Жени голЖени Калканджиева не се стърпя и се похвали пред всички зрители, че изкарала страхотна семейна Коледа. Тя не обяви никакви подробности, но с поруменяло от радост лице каза, че всичко в семейството й вече било ок.

Блудният й съпруг се завърна от Испания, където беше пратен на заточение от самата нея и се върна като победител в брачното ложе. Жени не само го прие, но и му прости всички грешки. А грешките бяха една доста солидна изневяра с приятелката й Зорница Линдарева, с която Тачо не само имаше връзка цяло лято, но и я заведе на почивка в Гърция.

Шестата в света щеше да преглътне веднага изневярата, ако не бяха нейните приятелки, които разнесоха новината из всички медии. Унижена и оскърбена, миската се принуди да признае пред цяла България семейната си трагедия, а след това се почувства длъжна да натири неверния си съпруг от къщи и да го прати при майка му.

През септември Калканджиева беше на прага да поиска развод, но Тачо веднага остави Зорница и се опита да заздрави семейните отношения. Тогава Жени му даде втори шанс и го прати да  преосмисля брака им. Сега той пак е до нея, семейството е цяло, развод няма и всеки  уж е простил. По логиката на Жени всички мъже изневерявали, но това не било повод за драстични действия и раздяла.

Веднага го махай от главата си, посъветва я Миглена Ангелова, която й гостуваше в предаването и която има доста богат  опит със съпрузите и разводите. Ти какво искаш, не само да те направи за смях пред всички, ами и да започне да те бие ли? Ангелова бе категорична, че ако някой посмее да изневери на самата нея, няма да го изтърпи до себе си и минута.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.