Ивайла Бакалова станала лична нумероложка на Петко и Яна

ИвайлаИвайла Бакалова дала ценни съвети на светската двойка Петко и Яна кога да сключат брак. Те решили първоначално датата да е  5 октомври. Петко Димитров и Яна Акимова даже вече били поканили близките си приятели и семействата си, както и всички гости, а организацията била в пълен ход. Само че изненадващо месец преди важното събитие, двамата изведнъж го отложили с две седмици.

Чак сега стана ясно защо се е случило това. Версията, че ресторантът бил зает, се оказа лъжа. Светската двойка неочаквано попаднала под влиянието на известната миска Ивайла Бакалова, която пък била запалена по нумерологията. Тримата се срещнали на по кафе и когато разбрала за намеренията им, Мис България веднага си извадила лаптопа и започнала да изчислява. Тя категорично им казала, че трябва да променят датата на сватбата си, ако искат да живеят щастливо и безпроблемно. Двамата я гледали като треснати, но миската била категорична, че тяхното щастливо число е 20.

Нито Яна, Нито Петко били особено вярващи в подобни поличби, но се заслушали внимателно в обясненията на Ивайла. Тя подробно им обяснила с рождените им дати, датата на запознанството и други числа, че връзката им ще бъде много трайна и красива, ако се съобразят с нейните съвети. Успяла да ги убеди и те хукнали да променят датата на сватбата за 20 октомври. И не сбъркали. Дори времето било с тях – топло и слънчево, а церемонията надминала очакванията им.

В началото на тази година нито Петко, нито Яна имаха хабер, че ще се женят. Двамата почти не се познаваха, но случайността ги направи партньори в Денсинг старс. Те пък дълго не признаваха чувствата си, жалейки Орлин, но на двайстата си среща си признаха, че се обичат. Ивайла твърди, че и това е знамение на цифрите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.