Лора се разбесня заради Део

Лора КарИскам да ми се случи вечната любов, да се чувствам обичана и аз да обичам безпаметно си пожела си Лора Караджова в „Модерно“ по bTV.  Лорчето обаче подскочи два метра, когато водещата Радост Драганова я попита невинно : „Като любовта с Део ли?“. „Ти  откъде пък  знаеш какво е имало между нас „, намуси се  щерката на Данчо Караджов.

За да свали внезапно  покачилото се напрежение Драганова побърза да награди  Караджова с три статуетки, копия на Оскарите, с които тутакси върна усмивката на лицето на певицата. . През това време Криско, който е нейната дуетна половинка, а понякога половинка и в леглото и наркокупоните, гръмна коледно шампанско в студиото и оплиска розовия килим.

Лора и Криско имат малко по-различни отношения от типичните за един дует. Той се радели със Сантра заради нея, често ходят по клубове, а там дамата изпада в  алкохолно или предизвикано от забранени вещества опиянение. Прибират се заедно, но дали като добри другарчета или по друг начин никой не знае.

Певицата така и не забрави дългогодишното си гадже Део и винаги се появяваше, когато той си намери нова любов. Пред приятелки танцьорката Елена признала, че призракът на бившата на блондина ги е разделил. Лора непрекъснато звъняла по телефона, идвала в дома им уж да си вземе нещо забравено, канела бившия си на кафе понеже имали да си говорят нещо и всячески го обсебвала. Това дразнело танцьорката и тя си вдигнала гълъбите.

Говори се, че в момента певицата се отнася по същия начин и с новото гадже на рапъра – Марияна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.