Ромката Пенка след “ВИП Брадър”: Циганка съм, ама не крада! ИНТЕРВЮ

Колоритната Пенка застана пред журналисти дни след изгонването си от „Биг Брадър“. 20-годишната ромка, която нашумя покрай участието си в друго риалити – „Мис България“, разказа за живота си в Къщата и извън нея. Както винаги, Пенка бе болезнено откровена и на моменти крайна. Разговорът ни започна веднага след като приключи с фотосесия за светско списание и тя своенравно реши да смени обувките си.

Пенка Георгиева
Пенка Георгиева

– Защо си сменяш обувките? В ежедневието си не носиш ли високи токчета?
– Нося, но сега с ботушите е по-ефектно. Нося си багажа, защото няма как да го оставя в хотела, оттук си отивам право вкъщи. Радвам се, не съжалявам, че участвах. Сега живея в Нови Искър при майка си. Преди да замине моя приятел, живеех в квартал „Хаджи Димитър“.

– Приятелят ти къде замина?
– В Ирак да види майка си. Той си е иракчанин. Ще се върне след Нова година. Адски ми е мъчно за него. Като си дойде, може би пак ще живеем на квартира. Той работи в заведение за бързо хранене (започва да къса малки залъци от запуска и да яде – б.а.). Извинявай, че говоря с пълна уста… С приятеля ми се запознахме на работното му място. С течение на обстоятелствата се изградиха едни много добри взаимоотношения. Заедно сме от 2 години, но половин година бяхме разделени.

Пенка ГеоргиеваРазделихме се за известно време и после пак се събрахме. Той ме потърси, аз не съм го търсила. Много съжаляваше. Каза ми, че е видял какво, е без мен. В смисъл, оценил ме е. Когато има истински чувства, не се забравят. Когато го няма човека до теб, тогава го оценяваш. В него харесвам абсолютно всичко. Примерно, че винаги ме разбира. Не излиза с мен „на глава“.

– Какво имаш предвид?
– Като кажа нещо, искам например днес да си купя чорапи, той не спори с мен. Не ми се меша в моите неща. Каквото кажа, това става. Има компромиси. И от моя страна, разбира се. Съобразяваме се един с друг

– А какво стана със спонсора ти Пуфи? Защо го заряза?
– Не съм имала някакви взаимоотношения с него, че да го зарязвам. Ние бяхме приятели и в момента сме приятели. Поддържаме си връзка.

– Нали знаеш, че много хора не ти вярват, когато казваш, че си живяла с него, без да имате интимни отношения?
– Знам, че не ми вярват, но в крайна сметка не живея за хората. Който иска, вярва, който не иска – не вярва. Аз знам, че пред Господ съм си чиста.

– С какво се занимаваше, преди да влезеш в „Биг Брадър“?
– С нищо, нищо не работя. Моят приятел ми помагаше, живеехме заедно.

– И какво правеше по цял ден?
– Почивах си, общо взето. Сега ще видя да си оправя документите за образованието, ще си намеря някаква работа, ще чакам моя приятел да се върне.

Гаджето си иракчанин срещнала в заведение за бързо хранене
Гаджето си иракчанин срещнала в заведение за бързо хранене

– Какво искаш да работиш? Сигурно имаш някакви интереси.
– Няма значение какво ще работя. Нямам интереси, защото съм научена на 2 и 200. Работила съм много различни неща – в цех за рибни изделия, в който се запознах с Пуфи, в цех за пилета.

– Вярно ли е, че си работела на с*кс телефон?
– Да, и с това съм се занимавала. За мен работа срамна няма, стига да не надвишаваш границата, защото пък някои я надвишават.

– Защо чак сега реши да продължиш образованието си?
– И преди имах такова желание да се случи това с мен, но просто не успях да изкарам съответните документи. Не ми ги дадоха, не знам защо. Няма значение, ще се оправя.

Ще се боря пак, белким успея. До 4 клас на училище ходех в Ботевград, тогава живеехме там. Трябваше да прекъсна, за да гледам брат си и да работя. Станах на 15 години и първата ми работа беше да чистя картофи. В махалата „Христо Ботев“, където после живеехме, имаше едни момчета, които си правеха бизнес с картофи. Викаха ни да ги сортираме, да ги мием. После се хванах на рибната борса, после с пилетата и така. В цеха за пилета бях хигиенистка. Чистех по 8 часа.

– Значи не си мързелива, както се изтъкна в шоуто.
– Да, знам какво е работа в сравнение с други хора – със Златка Райкова например. Ако беше работила такова нещо като мен, сигурно щеше да избие целия свят, защото е мрънкало.

Не може „Плеймейт“, списания, бурен живот и тем подобни и накрая да се правят на света вода ненапита. Изкуствено е държанието им. Това непрекъснато да циврят – отвратително е за мен.

– Според теб се преструват. Така ли?
– Ами да, особено Райкова е като рентгенова снимка. Много е прозрачна, много е елементарна. Просто тя не може да бъде пример за аудиторията, защото не може да се снимаш чисто гол и после… Просто не става.

Пенка Георгиева– Ти също имаш ер*тични снимки по бельо.
– Имам, но моите са много по-скромни спрямо нейните. За мен поне не се е писало някои неща и за мен няма такава репутация на жена, която се разголва из списанията. И не само заради това. Тая Райкова е много надута, много високомерна, с две думи – вижте ме аз коя съм, пък вие кои сте. А всъщност е един сопол, нищо не е.

– Все пак Златка Райкова не те е обидила с нищо, а ти я псуваше. Не мислиш ли, че си несправедлива?
– Не е вярно. Първата вечер като излязох да готвя по бельо, тя ме коментираше, и то зад гърба ми. Аз не приемам такива неща. Готвех по бельо, защото така искам.

Тя не може да ми каже по какво да готвя и по какво не. Просто не е човекът, който да ми го каже. И вкъщи така си ходя. Аз правя това, което искам. Съобразителен човек съм, но в рамките на нормалното. Не мога сега да не правя това, което искам, че на Райкова не й харесва. Няма как да стане.

– Възможно ли е да се държиш грубо с нея, защото й завиждаш за това, че е красива, известна, има дизайнерски дрехи…
– Чакай малко! И аз съм красива, известна и имам скъпи дрехи. Дизайнерски?! Боже Господи, пълна измислица. В това няма нищо вярно. Аз няма за какво да й завиждам. На какво да й завиждам? Че има силиконови ц*ци и че има изкуствена коса? Ми, не, благодаря. Аз няма на какво да й завиждам, защото знам, че ще стане на 40 години и ще е просто едно желе. Нищо повече. Да, не се отричам от думите си!

– А на другата Златка какво не й харесваш?
– На Златка Димитрова не й харесвам това, че има чувство за собственост. Не съм го преценила къде, но го има. Изявяваше го в кухнята и навсякъде, въобще в Къщата. Не ми харесва. И с тия ревове изкуствени…

– Заслужиха ли с Джийсън да им заливате леглата с вода и да мажете възглавниците им с мед?
– Да, разбира се, защото те там бяха отишли на курорт.

Трябваше някой да разтресе сливата. Не може по цял ден да се гримираш, да готвиш и да тренираш. Трябва да са малко по-разнообразни, да са себе си, да спрат да играят театър и да скимтят през 5 минути. Ние с Джийсън бяхме много по-различни от тях, все пак се разнообразявахме, играехме, с тия номера, където им ги правехме, се забавлявахме. Съвсем други теми имаме.

– Обявиха те за капризна, защото си искаше пресата за коса и понеже не ти я даваха, отказа да ставаш от леглото. Защо това беше такъв проблем?
– Не мисля, че това да изглеждам добре, ме прави капризна и лош човек. За мен е важно да изглеждам добре. Не мога в главата да съм като гръмнал бойлер. В един момент се запитах защо Райкова ходи на фризьор, а за другите няма. Ели също си подстригва косите. За да е с обръсната глава, трябва да се поддържа. Те са се разбрали, преди да влязат.

– А твоите изисквания какви бяха?
– За нищо не съм се разбрала, защото, когато един циганин изисква нещо, българинът казва, че е нахален. Сигурно така щяха да ми кажат. Хонорар ще взема. То оставаше и да не знам какъв ще е.

– Израснала си в дом. Трудно ли ти бе да се интегрираш след този период?
– Не, защото не ми е било чак толкова тежко. Имала съм брат ми и сестра си до себе си. Имам майка, не съм сирак. Това ме е направило по-силна, нищо повече.

– Притеснява ли те това, че ти се създаде един образ на момиче, което си търси мъж, който да я издържа?
– Не, не ме притеснява, защото това са просто клюки и тия неща самю ми вдигат рейтинга, отколкото да ми влияят.

– Колко мъже си имала?
– Ами, десетина. Сега съм на 20 години.

– Замисляш ли се за семейство, деца?
– Не, финансово не съм добре и съм много далеч от тази мисъл.

– Ромите нямаха ли традиция да се задомяват млади?
– Значи то вече стана това и при българите. Не всички цигани се женят на по 12-14 години. Аз съм жив пример. На 20 години съм, не съм девствена, обаче не съм женена. Този въпрос ме влудява направо. Сещам се за тоя психар, където беше в „На кафе“ при Гала. Всеки циганин, каквото и да кажел, знаел, че е лъжа. Ти може да си българин и пак да излъжеш. Не лъжат само циганите.

– Обиждаш ли се, когато коментират етноса ти?
– Не, но просто да го казват с истинските му думи, да слагат всички ни под един знаменател, защото не само циганите лъжем и крадем. И българите почнаха да го правят това. Не се поднася истината, както трябва. Говори се, че само циганите. Няма как да не ме интересува. Циганка съм и се гордея с това. Циганка съм и точка по въпроса. Не се обиждам от тази дума, защото съм такава. Гордея се, че съм циганка, но просто мразя хора, които нямат никаква представа за ромите. А те са топли хора, винаги ще те поканят, винаги ще помогнат на даден човек, жаловити са, състрадателни, много добре могат да се отнасят, знаят как да ценят и да уважават.

– Ти крала ли си някога?
– Не, не съм крала. Лъгала съм, но когато съм била дете. За нещо сериозно няма да излъжа наистина.

– Мразиш ли Златките? Защо се караше с тях непрекъснато?
– Не ги мразя, просто не харесвам лицемерието, фалша и суетата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.