Майки за Теди Велинова: С две бавачки е много лесно

Теди Велинова бебеТитлата „Майка на годината“, която получи Теди Велинова за незнайно какви заслуги, силно ядоса обикновените майки в Бългрия, които не са имали щастието да се омъжат за доктор Ангел Енчев. Лесно е да износиш едно дете и след това да го родиш в пълен лукс със секцио, написаха те в специализирания сайт за мами. Трудно е да го отгледаш.

Теди се хвали, че Филип бил много кротко дете, също като по учебник. Ами как няма да е по учебник, като тя влиза при него, когато пише в учебника, коментират те. Близка до семейството издаде, че бившата еротична моделка наела цели две бавачки да гледат отрочето й. Те идвали на смени и даже спяли при малкия, за да не развалят съня на скъпоценната му мама. Много рядко Теди оставала сама с детето, да не кажем почти никога.

Тя бързала да се върне във форма след раждането и висяла с часове във фитнеса, а после пазарувала, за да има какво да облече за следващия светски купон. Дори намери време да дойде и да коментира Биг Брадър, вместо да остане да къпе бебето например.

Напоследък доктор Енчев доста негодувал срещу половинката си, но не по повод каква майка е. Тя пазела драконовски диети, за да изглежда млада и стройна. Стройна наистина изглежда, но не и млада. Лицето й адски се сбръчкало и съпругът – естет й се карал, че е допуснала да отслабне така рязко. Той вече точел скалпела да изглади бръчките на любимата си, а в това време Филип ще си расте като по учебник, само че не в майчините ръце.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Ама тя страшна тази в лицето. Каква миска е била? То като кон направо.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.