Коко Динев вечеря с Емилия във Виена за 10000 евро

Коко Динев Емилия вечеряКоко Динев явно пак е прегрешил пред Емилия и затова решил да й подари романтична вечеря. Ей така без повод, той я поканил на ресторант, но не в собственото си заведение, не дори и в София, а направо във Виена. А там пък не завряли в някоя по-народна кръчма, а  ресторант, в който ходят само короновани особи и новобогаташи, а обикновените австрийци не смеят дори да надникнат зад витрините му.

Семейството отлетяло с чартърен полет до австрийската столица, а след приятното прекарване в ресторанта, веднага се върнало обратно вкъщи. Доста приятелки на певицата недоумяват защо е бил целият този  шум и блясък и пълно прахосване на пари, след като човек може да вечеря навсякъде, дори и вкъщи. Други пък се питат какъв е поводът. Никой в семейството няма рожден ден, нямат и годишнина от сватбата. А вероятността на Динев да му е хрумнало ей така на да прескочи до Виена от скука, все пак трябва да има някаква причина.

На масата се виждат над десет вида мезета, всяко от които струва по 100 евро. Но това са само предястията. Питиетата, които звездната двойка и придружителят им  са си поръчали, напълно разбирамо били сред най-скъпите в менюто. Започнали с уиски, отлежало и от най-добра марка и завършили с шампанско  „Дом Периньон“ – по 200 евро всяка. И то не една, а цели две бутилки.

Динев и Емилия си похапнали от препоръчаните им горещо от упрявителя   ястия, като някои само опитали и оставили чиниите почти пълни. За сметка на това една порция стриди не им стигнала и те я извикали на бис. Тя също стува 200 евро. Хайверът бил от най-скъпия, но гвоздей в програмата, тоест във вечерята било основното блюдо – говежди стек. Той пък се правел от специална порода крави, които се отглеждат само в Япония в специални планински пасища и 200 грама от тяхното месо струват в магазин 150 евро, а колко са в ресторант, само можем да гадаем.

Гост на екстравагантната вечеря бил певецът Ави Бенеди, който е приятел на Коко. Феновете на Емилия подозират, че любимката им най-вероятно ще записва дует с изпълнителя, който  Динев ще спонсорира, само че недоумяват защо са изядени още 10000 евро за бъдещата „културна“ сделка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/jNegYLztNfc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.