Гонят Генка Шикерова и Косьо от сутрешния блок на Би Ти Ви

Генка Шикерова и КосьоКадрови размествания се очакват в сутрешния блок на Би Ти Ви. Това признаха водещите Генка Шикерова и Константин Караджов днес  в края на предаването си. Засега рокадата ще е само заради  празниците, но не е изключено и двамата изобщо да паднат от екран и да бъдат преместени в друг часови пояс. Причината е ниският им рейтинг и приемането им от зрителите като натрапници след безумните премествания на водещи из телевизиите през септември.

Генка съобщиа, че от другата седмица вместо тя, на екрана  компания на Косьо ще прави Мариана Векилска, която е добър журналист и  има доста  сериозен опит в сутрешния блок. Самата Шикерова ще празнува Коледа със семейството си и ще има време да поготви подаръците и трапезата. Косьо Караджов не е семеен, затова неговият купон ще е за Нова година. Дотогава в малкото делнични дни блокът ще бъде воден от Мариана Векилска и Антон Хекимян.

Говори се упорито, че Хекимян изцяло ще замести Косьо и след празниците, мястото на Шикерова също е под въпрос. От ръководството на телевизията никак не били доволни от представянето им и от факта, че сутрин все повече зрители гледат Нова или ТВ 7, където водещите са доста по-войнствени и настъпателни и където мачкат събеседниците си, а когато те окажат съпротива, настъпва скандал в ефир.

След Нова година се очаква и Ани Салич да се върне във вечерните новини заедно с партньора си Кадриев. Сега те са в ранните новини и това предизвиквало недоволството на считаната за символ на Би Ти Ви  Ани. Нейното оттегляне от цетралната емисия пък стана по здравословни причини. Тя падна и си счупи лошо крака на три места и възстановяването продължи дълго време. Салич се върна през септември, но мястото й в централната емисия беше заето. Сега се очаква най-после да я върнат на мястото й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/7_TvGXMyTYc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.