$ 200 000 и с*кс бомби примамиха Камата в Мексико

Дебел хонорар от $ 200 000 и три с*кс бомби чакат Христо Стоичков в Мексико, научихме от приближени. Камата вече отлетя за Маями заедно със съпругата си Марияна и по-малката си щерка Христина, а след Нова година започва работа като коментатор в мексиканския канал „Телевиса“. Ицата ще има ангажименти към спортната програма, а през юни заминава с екипа за Бразилия, където ще коментира Световното първенство по футбол.

Христо Стоичков вдигна ръце от футбола у нас и замина да си гледа кефа в Маями
Христо Стоичков вдигна ръце от футбола у нас и замина да си гледа кефа в Маями

Стоичков си стегна куфарите и изфиряса от София точно когато се очакваше, че ще се изправи срещу Боби Михайлов на изборите за нов шеф на БФС през февруари. Оказа се, че хич не е глупав!

Вместо да се занимава с простотиите във футбола ни, в Мексико Ицо хем ще прибере много пари, хем може и да намаже нещо по тънката част.

Марисол Гонсалес
Марисол Гонсалес

При Стоичков на микрофона му ще се изредят и три от най-породистите мексиканки, които работят като спортни коментаторки.

В екипа с Ицо ще работят Ванеса Хипенкотен, Марисол Гонсалес и Мартина Франц. Според мексиканския печат това са трите най-разгонени коментаторки, минали през спалните на редица футболисти и боксьори.

„Ицата е известен женкар. Няма начин да не им забие камата поме по веднъж. С тези тричките ще бъде месец и половина в Бразилия“, коментират от обкръжението на Стоичков.

Най-опасна за сваляне била Марисол Гонсалес, тъй като ходи с местния боксов шампион Саул Алварес. Останалите две обаче били свободни. Ванеса е руса, а Мартина – кестенява, така че предпочитанията на Ицата няма начин да не бъдат задоволени.

За Стоичков се знае, че по принцип държи на жена си Марияна, но не пропуска шанса да перне и нещо чуждо.

Особено си падал по засукани журналистки.Навремето се говореше, че успял да вкара в кревата си дори такова сочно парче като Петя Желева, а в хода на цялата работа станало и голямо интервю с Ицата. Покрай мексиканките Стоичков щял да намаже и тлъст хонорар от 200 000 долара, научиха още журналисти. Зрителите и шефовете на тв канала държат на Христо, тъй като се харесвал страшно много на аудиторията. Легендата коментира преди 2010 г. мачовете на Световното в Южна Африка, а след това и двубоите от „Копа Америка“ през 2011 г. Затова собственикът на телевизията, милионерът Емилио Аскарага, не щадял средства, когато става дума да наеме Камата за коментатор.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.