Румен Гунински вдига сватба

Румен Гунински
Румен Гунински

24-годишният Румен Гунински, който на 19 октомври 2009 г. бе отвлечен от „Наглите“ и държан в плен 41 дни, а за освобождаването му бе поискан откуп от 1 млн. евро, вдига сватба, научихме от сигурни източници. Младият мъж вече е открил жената на живота си и официално ще стане семеен мъж.

Лилия ще вземе Гунински след неколкомесечна връзка
Лилия ще вземе Гунински след неколкомесечна връзка

След като бе отвлечен и държан в секретна вила повече от месец, студентът бе освободен, като похитителите му го захвърлиха край стадиона в Елин Пелин. Заради преживения шок по време на продължителния плен с качулка на главата Гунински драстично отслабнал и развил фобия от затворени пространства. Младежът се страхувал да излиза по тъмно и сам.

Изненадващо за най-близките си неотдавна той сложил край на 5-годишната си връзка с приятелката си Вихра, с която имал среща във фаталната вечер, когато бе отвлечен. След кратка връзка с красавицата Лилия Господинова Румен решил, че това е жената на живота му, и двамата се сгодили на 17 ноември. Бъдещите младоженци планирали сватбата си за идната пролет и били в трескава подготовка за тържеството. Първата покупка на Лилия бил сватбеният воал, с който се щракнала, за да задоволи любопитството на общите им приятели.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.