Съдиите в Х фактор се скараха за хонорари, Мария Илиева ги обрала

х фактор журиДвете дами в журито на  „Х фактор“ са се хванали яко за гушите на тема „пари“, издоха от Нова телевизия.  Мъжете също мърморят, но под сурдинка.

 Тези дни Саня Армутлиева с ужас разбрала, че колежката й Мария Илиева след всеки лайф взима два пъти по-голяма надница от нея, докато лее меден гласец за изпълнанията на талантите в шоуто. За цялото време от кастингите до финала певицата щяла да прибере 50 бона, докато самата Саня трябвало да се задоволи  само с  25.  По толкова били договорени и за Любо Киров и Заки Соколов.

„Това е пълна репресия, защо  не сме равнопоставени“, развикала се Саня пред продуцентите. Вършим една и съща работа, отделяме едно и също време. Даже ако трябва да бъдем справедливи, Мария нищо не върши, а само присъства. Нейните групи и дуети отдавна отпаднаха и тя сега не е заета нето с обучение, нито с избор на песни, нито трепери в петък кого ще изгонят. Няма никаква справедливост! Тя си стои и се усмихва на съдийската маса, а ние се гърчим от работа и нерви.

Всъщност Армутлиева успяла да научи за финансовото неравенство съвсем случайно от нейна близка приятелка от счетоводството на  Нова телевизия, която се занивамала с хонорарните листи. Тя се шокирала и тръгнала да се бори за справедливост. Дори заплашила, че ще напусне шоуто преди финала и трябва да си търсят друг будала да се занимава с певците. Дори отишла да ке разправя с Маги Халваджиян.

Хайде, стига, успокой се, каза й Заки в ефир. Ние тук всъщност всички работим за теб.  Радваме се, че нашите отбори печелят, подготвяме момчетата и момичетата, но после те ще попаднат при теб, ти ще избираш, ти ще ги подуцираш.

Соколов беше деликатен и не сподели, че от всеки успешен певец Саня ще изкара една торба пари, ако успее добре да го продуцира и да го лансира на музикалния пазар.

Според запознати тя избухнала така точно сега, защото Иван Радуловски напусна състезанието, а между двамата освен служебни, имало и по-лични отношения и продуцентката му обещала да остане на финала. Но Нелина пя по-добре и публиката гласува за нея, а Иван си отиде точно на рождения си ден.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/qvsABsfUwmE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.