Зрители: Маги Желязкова е скучна и грозна

Маги ужаснаПрекалено големите очаквания на зрителите от топ модела Маги Желязкова се разбиха на пух и прах. Затова може би тя събера най-негативните или изобщо не събира коментари. Маги е скучна, не се намесва в нито един спор, облича се в строги дрехи или раздърпани фанелки, ходи с рошави домашни пантофи, маскирани като ботушки, не се товари и с домакинска работа и предимно само присъства  във формата. Ако няма задължителни мисии, зрителите няма да я забележат.

Дали от светлината в Къщата, или просто по природа, миската има ужасяващо жълтеникаво-мургав тен и дори Пенка изглеждаше доста по-бяла от нея. Тя не си прави труда и да слага фон дьо тен или поне руж, да да прикрие ужасно бледата си и жълтеникава кожа и повечето време изглежда като индианка, вкарана по грешка в българско риалити.

На фона на славата си тя буквално разочарова и зрителите се нахвърлят върху нея, защото им е скучна. А новината, че е хваната да прави с*кс в кола на бизнесмен послед нощ в София, бе коментирана, че човекът явно е бил пиян, или се е съгласил, понеже било тъмно.

Имам лошо предчувствие за Маги, сподели бившата гробарска съпруга Ели. Като нищо в понеделник ще си тръгне тя. Защо пък тя, тя нищо не прави на никого и е изключително кротка, усъмни се Денди. Именно заради това. Предаването стана доста скучно и от нас се иска да правим циркове на зрителите, а тя за цирк не става. Ще си тръгнем аз и Киро, пророкува Денди. Е, то ако и вие излезете, тук ще настъпи риалити за готварство, спорт и гримиране, отвърна Ели.

Зрителите пък имат лошо предчувствие за Златка. Нейните нерви стигнаха до крайния предел на издържливост и истериите й докарват до полуда съквартирантите, които едва насмогват да изтраят изблиците и сълзите й. Често бликнали ей така без причина.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Да гласуваме всички за Киро-анаболния корифей,страшно интересен,научих всяка хапка колко протеин съдържа и великите му халюцинации за вселенското.Объркан конплексар който си мисли че има голямо его ,но само си мисли.Кортико стероидите се използват за въздействие на туморни клетки на мозъка а Кирчо ги пие с шепи.Мисля че е увреден макар да се прави на умен и интересен.С една дума си имаме нов НИДЯЛКО

  2. Тя не е виновна, виновни са тези, които са я набедили за мис „някаква си“. Тя наистина не може да има претенции за хубост. Това е сън за нея, но какво да се прави…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.