Жорж Ганчев бил звяр в леглото

Жорж1Жорж Ганчев се похвалил на всичките си приятели, че се чувства супермъж и  задоволявал своята половинка Шуши по-добре от 30-годишен младеж. 74-годишният бивш кандидат за президент  може да е еталон за завидно здраве и много  добра спортна форма, която пък му помагала да е истински звяр в леглото.

Бившият депутат, който е прочут  с култовата си реплика „Не ме гледай умно, българино!“, живее  заедно с  23 години с по-младата Шуши. Истинското й име е Валентина Шишкова, но галеното обръщение  било измислен лично от любимия й.   Двамата не са официално  женени, но и Валентина  и Жорж смятат, че бракът е само някакъв си подпис и нищо повече. Затова те предпочитат да не се занимават формалности, а материалните отношения между тях са уредени с друг договор.

Близки до политика разказват, че редовният  секс с по-младата му жена е един от начините да се  поддържа жизнен, млад и енергичен и винаги в настроение. „Докато съм жив, ще го вдигам“, шумно се хвалел се пред приятели колоритният българин.

Може би не е случайно, че  той стана и рекламно лице на кампанията на  клиника за профилактични прегледи. В рекламата Ганчев  съветва мъжете да посещават редовно уролог, за да следят състоянието на простатата си. Защото в това се крие мъжката им мощ и е тайната на дългогодишния полов живот.

След като преди време  си навлече доста подигравки заради превъплъщението си в Дядо Коледа,  рекламиращ мобилни телефони, сега Жорж отново е решил се пробва в рекламите, но този път като стопроцентов мъжкар.

„Направо съм като жребец“, продължавал да се хвали той. И това сигурно е истина, щом Шуши  продължава да го ревнува от другите  жени.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.