Златка напуска сама Брадъра, викат психолог да я спасява

зЛАТКА БОБИЧерната Златка най-вероятно няма да изчака да научи резултата от зрителския вот в понеделник и ще напусне къщата още преди елиминациите в прак ефир в понеделник. Причината е, че тя е претърпяла пълен психически срив в къщата. Тя влезе с мисия да помогне на обездвижения от катастрофа Боби, но някак не успя.

Съквартирантите я обвиниха, че не играе честна игра и че обърква представите на хората за формата. Всички трябва да влязат при еднакви условия, защото ако всеки тръгне вътре да защитава някаква кауза, смисълът на предаването ще се измести. Подобна благотворителност трябва да се прави и е нужна в България, но не и да се развява в БИГ Брадър, единодушни са другите участници. Те смятат, че Златка може да помоли Нова телевизия за ефирно време и да изложи там каузата си.

Плейметката се нацупи и започна да го играе на контра. От най-малкото нещо се дразни, плаче, изпада в истерия. Дори адашката й не издържа и я обвини, че вече трябва да стъпват край нея на пръсти, защото не знаят на коя дума как ще реагира и какво ще направи. Ние вече не смеем нищо да ти кажем, Злати. Ти си като бебе, което не знаеш като му се усмихнеш, ще се засмее ли и то, или ще писне с пълен глас.

Цялата женска групичка се съгласи и Златка изпадна в пълна изолация. Тя се разсърди, отказа да вечеря, отказа да стане т леглото и хората се видяха в чудо. Спешно е извикан психолог да говори с нея, но тя непрекъснато повтаряла, че иска да излезе и никой вече не я харесвал. Вярно е, че адашката й каза, че нещо не е наред с главата, а Денди определи, че има някакъв проблем и я избива на истерия  и рев.

Кристина Патрашкова пък обясни, че тия нейни прояви се държат на дълбоката й емоционалност и факта, че Миро още не се е развел и не се е оженил за нея.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.