Денди разби брадърките: Повехнали, сдухани, късокраки и нискообразовани индивидки!

обща11Денди направи на чаша уиски анализ на хубавиците в БИГ Брадър ол старс. Той до такава степен се вживя в определенията си, че Киро Скалата и Ели се запревиваха от смях.

Да погледнем Маги Желязкова например. Ми доста е поувехнала жената. Помня я като красавица, която хващаше окото, но вече не ми го хваща. Лицето й е вече понабръчкано, като започне да гримасничи, чувам, че и силиконът й е с изминал срок на годност, то май и нейният вече изтича. Красавица с изтекъл етикет. Това е тя.

Златка Димитрова. Ами нищо нямам против момичето, обаче на мен ми прилича на мъж. Няма женственост, няма мекота в движенията, върви джаста праста, не обръща внимание на походката си, лети из къщата по терлици, хайде да ги наречем пантофи. И тази нощница…Тя се облича и се гримира само за лайфовете,а това лази по есетическото ми чвувство за женска хубост. Джийсън добре се беше ориентирал, като й нарисува мустаци.

Райнето и тя…Хубаво момиче, малко голяма глава, почти квадратна, къси крака. Много лошо това с краката. Тя ако не е на токчета, изглежда направо безнадеждно. И глезенът й не е много добре оформен. Косата й е хубава и даже е нейна. Това е много добре, че е нейна, защото на другите дами не е. Те са си купили коси, както си купуват всичко друго. Но чест й прави на Райнето, че не си е сложила силикон, но пък от друга страна мъжете обичат сочна моминска гръд.

Златка Райкова. Много грим бе ,хора! Тук да не е театър. Имам чувството, че ако добре я накиснем и измием, като падне боята, ще намерим съвсем различен човек.  Но! Тук казвам но! Има нещо загадъчно в нея. Има тръпка. Различна е.

Но ако обобщим, си имаме работа с надути, слабостилни, нискообразовани и сдухани персони, които зоват себе си красавици. А аз съм естет и не мога да го понеса.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.