Рожденик и именичка се състезаваха да останат в Х фактор

Нелина Иван продължанаНадпреварата в Х фактор стана буквално безмилостно жестока. Седмица преди полуфинала един трябваше да отпадне. Всичките са много добри, всичките са на едно ниво почти, всичките пеят фантастично и на никой не му се искаше да си тръгне на крачка от големия успех.

Въпреки това се наложи. Един срещу друг се изправиха Иван Радуловски от Русе и Нелина Георгиева от Казанлък. И двамата много добри – със страхотен диапазон на гласовете. Нелина с обработен от учители глас, а Иван със самороден талант. Нелина леко неразчупена по сцената, Иван доста артистичен, но по-слаб вокално.

Любопитното беше, че Иван имаше рожден ден, а Нелина имен ден. И вместо да празнуват, те даваха всичко от себе си на сцената.

Двамата пяха толкова добре и бяха толкова равностойни, че съдиите отказаха да вземат решението кой да остане. Те оставиха да решат зрителските гласове. Нелина се оказа с повече СМС-и и остана на полуфинал.

Аз това го сънувах, призна Иван. Още преди да се явя на кастингите сънувах, че на рождения ми ден падам от някаква сцена. Тогава още не знаех, че ще бъда на живите концерти и цяла България ще ме познава. Но сънят ми се оказа пророчески. Благодаря на Х фактор, че откри певеца и артиста в мен.

Нелина пък само прегръщаше Иван и плачеше от радост и от мъка.

Тази година явно борбата ще е между момичетата. Заки изгуби само една участничка от отбора си – Таня от Бургас. И остана с три. Любо и Саня имат вече само по един, а Мария Илиева отдавна се раздели с групите си. Единственото момче, което стигна до полуфинал е рапърът Наско от Варна, когото хлапетата харесват, а възрастните недоумяват защо, тъй като той не умее да пее.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.