И Х фактор нагласен, ще го печели рапърчето Наско

Наско КамилиЯвно няма нито едно предаване в Нова телевизия, което да не е с предизвестен край. Близо два месеца преди финала на шоуто „Х фактор“ името на победилетя се знае. И това е внимавайте! Наско от Варна. Детето е хубаво, стройно, добре сложено и единствният му недостатък е, че…не може да пее. Засега обаче това явно няма значение, нищо че шоуто е за певци.

Наско е рапър, той може да рецитира с апломб, да крещи, да нарежда, но когато му се падне някаква песен е видимо безсилен. Успява да изкара няклко трели фалшиво и след това продърлажа с речитатива. Той дори песен на Бийтълс превърна в скоропоговорка, но журито само го похвали за това.

Момчето е едно от онези амбициозни генийчета, което хем е отличник, хем решава задачи, като машина, хем е баскетболист и се кани да ходи да играе в чужбина и да жъне спортни успех, хем между другото, ако спечели Фактора, ще става певец. Пеещ баскетборист, или спортуващ рапър, нищо такова.

Хлапакът има фенове и това са момиченца на неговата възраст, които крещят оглушително в залата и скандират името му.   Впрочем то 90 процента от публиката е кресливи създания, скочили от ученическата скамейка и забравили, че имат вечерен час. Журито се мръщи, защото ако трябва да се спазва регламента, то Наско отдавна да си е в къщи и да си тренира волейбола.

Обаче нали салонът трябва да се напълни с публика? А няма нищо по-лесно да се вкарат момиченцата, които крещят за идола си Наско. И такива, които гласуват. А отдавна е ясно, че за едно предаване в Нова телевизия не е важен талантът, а броят на СМС-ите.

И така момчета и момичета с ангелски гласове вече отпаднаха.  А Наско неизменно се спасява и размахва юмруци от радост, твърдейки, че е най-добрият. И на всичкото отгоре си вярва.

Все пак дали от Х фактор ще се сетят по някое време, че форматът е за музикални таланти, не за крещящи агресивни индивиди? Ако пък рапът е чак толкова модерен, защо не направят състезание само за него? Зрителите искат хубави песни и добри изпълнители. Но виждат насреща си едно заслепено от самочувствие момче, което наистина ще вземе да спечели. С това, че не може да пее, но носи СМС-и на предаването.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ohCWyEaLJKU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Да си играе баскетбола и да не ни надува главите. Много нахално го раздава хлапето.

  2. Това е долнопробен, жълт сайт, собствениците на който биха умрели от глад, ако не наблъскваха възможно най-много реклами и не пишеха безумни глупости, за да привличат внимание сред същите, които според редактора на този материал харесват Наско. Аз не съм „малка крещяща ученичка“, но това момче ми допада.

    Атанас, въпреки че е рапър, има и добри гласови данни. Не казвам прекрасни, а добри – чухме го да пее няколко пъти, на песента Boyfriend се справи и честно казано много ми хареса как изпълни парчето. Едва ли някой трезвомислещ човек, който не е заслепен от яд, гняв и очевиден хейт, би го отрекъл.

    Другото което е, не знам каква е причината рапът да се анатемосва – това също е музикален стил, а в България имаме нужда от един добър рапър на фона на цялата паплач, която представлява в момента този стил музика у нас.

    Още нещо… Твърдите, че Атанас не може да пее? Твърдите, че е боклук? Защо тогава всеки път вдига публиката на крака? Защо прави шоу и хората обичат да го гледат? Защо вдига рейтинга на предаването? Защо всички коментират него? Или пак ще чуем заученото „само ученичките го харесват“? Е, и самите знаете, че това не е така. Отговорът на предходните въпроси е, че явно в него все пак има нещо, щом след като толкова много не може да пее и пак успява да печели зрители. И това нещо е x factor-ът, това е идеята на цялото предаване. То никога не е било само и единствено за пеене.

    • Онтовор на Скандално.нет: Да, уважаема анонимнице с псевдоним „Голяма статия“, ние твърдим, че Атанас не може да пее. Ако си на друго мнение, питай някой вокален педагог. Да, в сайта ни има много реклами, защото много рекламодатели желаят фирмите и дейността им да са представени именно в нашия сайт – по причина, че блогът ни е изключително четен и харесван от интернет аудиторията. А е четен и харесван точно защото не спестява истините… като истината, че рапъра Наско не може да пее!

  3. Мислех, че hotnews пишат най-голямата помия, докато не прочетох вашата “статия“. Хора, много сте зле. :DDD

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.