Пилето Райна се хвърля презглава в Брадъра тази вечер

Няма алкохолФолкпевицата Райна, доста обичащият алкохола писател Денди, Елена Кузмова от „Биг брадър фемили“, която беше влязла там със съпруга си – гробар  и рапърът Джийсън Брад Люис, който стана известен от първия сезон на „Х-фактор“ са  сигурните участници във втория сезон на „Биг брадър ол старс“, който започва тази вечер. Райна  сама се издаде във Фейсбук като се обърна към приятелите си с уврението, че ще й лисват, но пък риск печели, риск губи, така че дано този път рискът си струва.

Певицата участва в първия БИГ Брадър, когато беше още прохождаща на сцената и безумно влюбена в Коцето. Там тя направи впечатление на сериозна мома, която не търпи несправедливости и показа нрава си на македонско девойче. През 2009 година пък безапелационно  спечели танцовото риалити VIP Dance.

Според източници от Нова все още се спори дали  Джийсън Брад Люис ще влезе, тъй като е резерва. Преди него са поканени Ангел и Мойсей и Рафи, победителите от Х фактор, но не се знае дали са се съгласили. Хонорарът в този формат е доста по-скромен от ВИП Брадър, а по Коледа те имат ангажименти да пеят, а не да се борят за някакъв си плакет. Дори пак да има награда – лека кола, Рафи си спечели вече една от „Като две капки вода“ и втора не му трябва.

Идеята на предаването е да влязат звезди от всички формати на Нова телевизия, но на първото издание миналата година влезе само Сани Алекса от Х фактор, която бе изгонена първа и зрителите даже не можаха да я запомнят, понеже преобладаващо спеше.   Останалите бяха стари брадъри и двама гости от Македония, начело с брадъра Лестер, който натри носовете на нашенските звезди и спечели наградата. За зла врага се оказа, че и той няма книжка и не можа да подкара колата към родната си Македония.

Тази година не е ясно дали ще има чуждестранно участие, но за сметка на това се разчу, че като гости ще влизат Стойка и тризначките, за да вдигат градуса на напрежението и най-вече кавгите в Къщата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/QtaZP0gyDqw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Тризначкитеееее,олелееееее.Прекръстете Биг брадър на ,,тризначките,,Хайде стига с тия простакеси,мислите ли че някой ще ги гледа?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.