Най- после! Лияна и Мариан Кюрпанов се изч*каха!

Лили топкиЛияна прекарала остатъка от нощта след финала на „ВИП Брадър“ в горещите  обятия на манекена Мариан Кюрпанов. Така двамата потънали в прегръдките си и най-после изконсумирали страстта, която вреше и кипеше  по време на престоя им в къщата.

Според клюката двамата не изкарали дълго на купона, който беше даден от Нова телевизия  в чест на финала на шоуто. Според техните съквартиранти двамата се измушили в първия удобен момент, когато свършили приветствените речи и били вдигнати всички тостове.  В неделя Мариан подозрително закъсня за интервюта със самия него, а после пак изчезна. И двамата били изключили телефоните си и докато другите брадъри беснеели цялата неделя из заведенията, връзката с тях била невъзможна.

Манекенът призна в ефир, че е влюбен в Лияна, но проблемът му бил, че тя има дете. Той бил възпитан така от майка си, че тя отдавна го убедила да се свързва само с жени, които не влачат след себе си провалени бракове и особено деца. Аз не знам как ще се справя с едно чуждо дете, това е голяма отговорност, призна в изповедалнята Мариан. Отделно тя си има своята кариера тук, а аз зад Океана. Ще ми е трудно и финансово да издържам нея и детето й. В същото време много я обичам, тя е жена, която е мечта за всеки мъж и специално мен ме покори  изцяло. И съм влюбен. Да! Призавам си, влюбен съм!

Още тогава той съобщи, че като се махнат от камерите, ще се срещнат и ще си поговорят какво да правят. И се срещнаха, но не само са си говорили, а и още нещо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/x5aiVkXcK5M

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.