Станка Златева в потрес от народната омраза!

Ваня и Мариян чакатСтанка Златева се оплака пред Гала, че е объркана и настроението й от победата във „Вип Брадър“ е изключително минорно. Вчера тя прочела всички негативни коментари по свой адрес в сайтовете, след като излязла от Къщата. Аз не разбирам защо толкова много хора ме мразят и защо, след като са гласували за мен, никой не ме подкрепя в интернет. Не искам и не мога да накарам всеки да ме харесва и да ме обича, но такава помия никога не ме е заливала и съм малко стресната.

Не зная на кого да вярвам – на резултатите от гласуването, или на тези, които пишат. Аз не съм влязла в шоуто да се харесвам на хората, да правя мили очички и да си купувам любовта им. Влязох да покажа каква съм наистина и вътре си бях самата аз. Всеки има право да ме хареса или да не ме хареса. Но продължавам да се чудя на цялата злоба, която продължава да се излива отгоре ми.

Станка спечели шоуто късно вечерта в събота. Любопитен факт е, че три дни преди това, на полуфинала, тя събра едва 3 %. Тогава преди нея бяха Ваня Червенкова с над 50 процента и Пламен Медаров с над 12. На финала обаче неочаквано боркинята стана победител. Може би защото нямаше кой друг да стане, без Нова телевизия да си навлече още по-големия гняв на зрителите.

И пред Гала Станка нарече себе си обикновено селско момиче и не изрази никакви претенции да се нареди сред културния елит. Тя обеща, че ще се опита да прости на Мира Радева обидите, но кадри показаха, че по време на награждаването Мира се опитва да я прегърне и да я поздрави, а Станка я бута и й обръща демонстративно гръб.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/yLE5gEfO0LA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.