Анелия във ВИП Брадър – как можете да изтърпите и час тук?

АнелияПевицата Анелия пристигна за едночасово гости във ВИП Брадър и още като влезе, възкликна. Боже! Ама пространството тук е много малко. Как можете да издържите тук? Вие направо сте затворници. И какво е това, което сте облекли?

Тя влезе точно по време на мисията с меда и съквартирантите бодро й споделиха, че са пчелички- работнички. Тя съвсем се опули на ентусиазма им, но се сети, че е влязла да ги ободрява, а не да ги разстройва и млъкна за малкото пространство и нелепите им облекла, както и  за потните им чела.

Анелия се възхити на Мира Радева, прегърна я горещо и каза, че много я харесва, което накара социоложката да я изгледа невярващо, но и поласкано. По този случай Ваня Червенкова се оттегли на друг диван, защото явно разбра, че тя е нехаресваната. Лияна със сестра си

Бурни прегръдки си размениха певицата и Черната Златка, Мишо и Анелия, дори и Йоана и се оказа, че вътре тя има много познати. Не се забеляза обаче прегръдка между Лияна и Анелия. Фолкаджийката изчезна някъде и не остана в обсега на камерите. Което означава, че или двете диви са скарани и са контурентки и не искат да се виждат, или Лияна използва момента да отиде в спалнята да се успокои. Малко преди това тя се разплака заради ужилванията от ток, които им пускаше Пламен и прекалено много я заболя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.