Страшна измама във ВИП Брадър. Ето какво ни готвят!

Пламен ВИП БрадърСовите не са това, което са, беше култовата реплика от един стар филм, в който зрителите така и не разбраха кой уби мистериозната Лора Палмър. И дали такава изобщо съществуваше. На същия принцип е и сегашния ВИП Браъдр, нищо не е такова, каквото се вижда на пръв поглед, пише Хотарена.  В момента продуцентите правят всичко възможно да направят победител никому неизвестния ВИП Пламен Медаров. Той е в топли отношения с един от хората на продукцията и победата му е нагласена.

Доказателства? Няма нищо по-лесно от това. Първото – кой и къде изнамери Пламен с неговия закрит бизнес в Нова Зеландия? Че го вкара и в шоуто? На кого, ако не на близък човек, ще доверят ролята на марионетка? За да бъде имунизиран от номинации. И да се набие в очите на всички? Има ли логика противният лигльо, който на два пъти все пак беше номиниран, да бъде спасяван пръв от зрителите с най-много СМС-и? Златка4Коментиращите объркано търсеха обяснение и единственото, което им дойде на ум беше, че зрителите ненавиждат вип персоните в България и се кефят на човека, който ги унижава и не им цепи басма. Но не е така. Българският зрител е  справедлив и не би спасил Пламен за сметка на Тервел и Станка.

Още нещо. В голямата измама е посветена и Златка. Тя пък по каква необяснима логика би се запознала случайно точно с жената на Пламен, би й гостувала специално и би разгледала дома им? Вероятност едно на 100 хиляди да стане такава случайност. Съответно срещу обещание за хубав хонорар са я запознали продуцентите.

Другата лъжа е, че Пламен и Фани са разделени. Нищо подобно. Ако са разделени, тя защо му звъни да му се кара за Йоана? Би трябвало да не й пука за него.

Цялата тази машинация е накрая Пламен да спечели и да вземе някаква огромна награда, а после тихо да я върне. Като му останат само хонорара и славата. А продуцентите да се похвалят какви огромни награди дават и да залепят все повече зрители за екрана.

Фалшивата визитка на Пламен Медаров. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.