Студент бръкна в гащите на Алисия по време на концерт

Алисия опасно близка с младеж от НСА

АлисияПоп – фолк певицата Алисия оформи пореден скандал, след като се усука около младо момче по време на свое участие в столична чалгатека. Докато бившата на Ники Михайлов въртяла парчета за радост на публиката, към нея се приближил тайнствен младеж и без много церемонии я хванал за кълките, след което започнал нежно да я гали.

Свидетели са категорични, че изпълнителката останала доста доволна от вниманието на студента и това провокира журналисти да започнат собствено разследване. Оказа се, че личността на младия мъж съвсем не е толкова загадъчна и той е добре познат в светския живот на тази част от столицата. Става въпрос за Иван Минчев от Националната спортна академия, който освен в спортни събития, участва и в модни изяви. Тази пролет бил избран за „Мистър Студентски град”, а напоследък се снимал в няколко видеоклипа на други чалга звезди.

Запознати се кълнат, че отношенията на Иван и Алисия от известно време насам са преминали границата на доброто познанство. Във въпросната вечер Минчев влязъл в клуба няколко минути след певицата и веднага се засилил към нея, за да я информира, че е пристигнал. А след края на рецитала двамата отпрашили в неизвестна посока.

Близки до Алисия намекнаха, че е напълно възможно Иван да е нейното ново сериозно гадже, а не само поредният мачо с опити да се домогне до нейните красоти. Запознати припомниха, че тя принципно си пада по млади момчета и всъщност е кака както на Валери Божинов, така и на Ники Михайлов.

Алисия – Официално чужда:

http://www.youtube.com/watch?v=d9lqXV_N3hg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.