Потресаваща изповед на Валери Божинов разкри мъката му по Николета

Неизлъчени кадри разкриха истината колко тежко му е на Валери без Николета

Валери Божинов Останали скрити за телевизионните зрители кадри от интервюто на Валери Божинов и Азис излязоха наяве в предаването „Жените говорят”. Оказа се, че тайната изповед на футболиста е доста по – драматична от официално излъченото и в нея той открито признава колко много му тежи раздялата със съпругата му Николета Лозанова.

„Повече няма да правя деца. Те са най – хубавото нещо на този свят, но истинският проблем са разделите на родителите. Никога не съм си представял, че самият аз ще попадна в такава тежка ситуация, каквато ми се случи на мен – едно, две деца, различни майки, ами представете си ако бяха повече. Обичам децата и не искам да се чувстват наранени по никакъв начин”, призна Валери.

Николета Лозанова
Николета се държи доста по – мъжки от съпруга си

Той допълни, че футболът е единствената истинска страст в неговия живот. В прав текст заяви, че ако не е имал късмета да излезе на терена, сега няма представа какво е щял да направи със собствения си живот. Определя си срок от 10 години да продължи футболната си кариера, след това каквото сабя покаже.

Въпреки опитите на Азис да изкопчи името на новата му изгора, Валери Божинов категорично отказа да я разкрие. Единствено изпусна скромно, че не може да се оплаче от липса на женско внимание и не ревнува Николета, дори да има купища ухажори.

Бяла лястовица за Валери Божинов:

http://www.youtube.com/watch?v=tBf4ZUBCW1Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.