Пищна красавица тръшна Орлин Павлов, жив го изяде

Гореща афера за една вечер

орлин павловПевецът Орлин Павлов извади невиждан късмет и попадна на истински огнена македонка, която буквално го почупи от секс. Двамата се запознали, докато победителят в предишното издание на „ВИП Брадър” снимаше рекламна фотосесия за македонска фирма – доставчик на джиесем услуги.

Според слуховете, анонимната красавица е фотограф – професионалист и именно тя е авторът на снимките за въпросната реклама. Искрата припламнала още в началото на сесията, двамата си допаднали от пръв поглед. Когато работата приключила двойката се усамотила в хотелската стая на Орлин, а покъртителните стенания звучали в продължение на няколко часа.

Към момента Павлов отказва да разкрие истината за връзката с красивата македонка, но не отрича, че се познават. Към момента между двамата няма нищо по – сериозно и според негови приятели, всичко станало може да се квалифицира като секс за една нощ.

Орлин Павлов
А през лятото друга песен пееше

„Не, няма такива работи, не съм имал толкова интимни преживявания докато бях в Македония. Да, запознах се с много красиви момичета и една от тях ме впечатли особено, но нищо голямо не се е случило, просто си спретнахме едно тет-а-тет за няколко часа”, загадъчно разкрива изпълнителят.

Орлин Павлов се оправдава още, че дори и да е искал, не е имал реален шанс да свърши нещо „по – така”, защото по време на снимките бил обгрижван от цяла банда красавици. В крайна сметка признава, че българките са най – красиви.

Орлин Павлов – За Нея:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.