Предаването на Николета счупи тъпомера

Николета предаване„Поверително с Николета Лозанова“ излезе още по-голямо телевизионно недоразумение, отколкото зрителите се опасавяха, че ще бъде. Гръмко рекламираното предаване е някаква смесица от жанрове, залепени един за друг и превърнати в невъобразима каша. Водещата е добре скрита и се появява само от време на време, за да каже по няколко наизустени изречения.

Като почти успява да прикрие диалекта си, вживявайки се в ролята на Опра. Вместо нея други говорят зад кадър и морализаторстват. Някак не отива на Николета и помощничката й Лили да съдят другите за далеч по-дребни прегрешения , когато самите те са се изтипосвали чисто голи на снимки в мъжки списания, но нейсе. Както казва Бай Ганьо – тури му едно перде и толкова.

Та фамозното, неповторимо, непускано друг път в ефир предаване снощи се състоеше от следните сензации. Папараци бяха залегнали в тълпата пред Италианския лицей и снимаха кой родител какъв букет е купил на учителката за първия учебен ден. Зашеметяващо разкритие! Прясно и топло, само месец след началото на учебната година. А кого всъщност го интересува кой какъв букет е купил, така и не стана ясно. Лили може да откаже, но с последствия

Втората „сензация“ беше проследаването на певицата Кали и новия й почти мъж. Нещастните папараци дебнаха почти три дни, за да заснемат как Кали се качва на колата си, как прави неправилно изпреварване на един светофар и как вечерта пее бременна в кръчма, казвайки на момичетата там да не се притесняват, защото тя е по-дебела от всички. Страхотно откритие!

И като черешка на тортата беше дадена почти цялата сватба на Тошко от „Къртицата“. На нея присъстваха и други участници в риалитито и тоалетите на жените им бяха пордробно обсъдени. Появи се и самата Николета с Азис, който й върза фльонгата на панталона. А Икебаната изпя култовата си песен „Съчки събирам“.

Това бяха жълтениите. Трагично!

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/xWlNbdaUt08

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.