„Мис България 2013“: Не съм к*рва да се снимам гола!

Категорично – Нанси никога няма да прави еротични снимки

Нанси Карабойчева„Мис България 2013” Нанси Карабойчева заяви, че никога и за нищо на света няма да участва в еротична фотосесия. За да се избегнат инсинуации по темата уточни, че принципно няма нищо против своите колежки които го правят за пари или някакви други подбуди, но тези неща просто не ѝ пасват на характера.

Хубавицата от с. Юнаците каза още, че има доста добри познания по земеделство. До момента крави все още не е доила, но знае как се копае домат и как се берат краставици.

нанси карабойчева„Знам как се копат домати, как се берат краставици, но крави не съм доила досега. Не виждам нищо срамно, това си е честен и нормален труд, с който можеш да изкараш пари. Като говорят за мен най – много се дразня, че всички ме имат за Нанси от с. Юнаците, сякаш си нямам собствена фамилия. И още нещо – имам си приятел когото намирам за страхотен, въпреки че няма „бърза” кола”

Миската разказа, че гаджето ѝ в никакъв случай не ревнува от успехите ѝ на модния подиум, а още по – малко от другите мъже. Сигурен е в нея, защото знае, че заради любовта им дори не вижда другите около себе си.

По време на конкурса „Мис Свят” Нанси Карабойчева намерила нови приятели от цял свят. Купонът бил на ниво, но организацията куцала доста. Като цяло преживяването било страхотно.
http://www.youtube.com/watch?v=ZGEq0CHaWMg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. От моя скромен житейски опит,човек каже ли ,че нико га няма да направи нещо,задължително го прави.Тъй че Нанси НИКОГА не казвай НИКОГА.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.