Кой като нея! Преслава си нае две слугини

Преслава журиФолк певицата Преслава има две нови попълнения в домакинството си. Това са жени, които по цял ден лъскат луксозния й дом, банята, мебелите, грижат се за прането й, за оправянето на леглото й, за дрехите и за всеки неин каприз. Винаги една от тях е дежурна и на разположение на певицата.

Заплатите на двете самоотвержени дами са поети изцяло от Жоро Бирмата, който не иска любимата му да си цапа ръчичките с каквото и да било – дори да си изпере гащичките. Вече упорито се говори, че Бирмата и Преслава са сгодени, но не са дали обява за това във вестниците. Самият факт, че това лято тя го заведе в Добрич и го представи на майка си, вече е доста красноречив.  Откакто е с Жоро,  певицата не пипва нищо у дома, не че досега особено се беше разпъргавила с пералнята и прахосмукачката, пише HotArena.net.

За да не си развали маникюра, или да си повреди кожата на нежните ръце, тя е оставила всичко на двете си помощнички. Така свободното й време е много повече и може да го посвети на любимия си. преслава гаджеПевицата пък го дели на две – през половината дни е на участия, а другата половина е посветила на Бирмата. Тя има достатъчно пари и може да си плати целия този лукс, но с удоволствие се оставя да я глезят и да й го плащат.

Сега, когато отслабна и е особено крехка, нуждата от помощнички явно става належаща. Те й готвели и специално диетично и вегетарианско меню по специални рецепти, за да не качи някой грам. Това не е прецедент и повечето от попзвездите си имат слугини.

Най-разглезена в това отношение е Мара Отварачката, която не вдига нищо по-тежко от слънчевите си очила и дамската си чанта. Камелия също не е в стихията си в кухнята и пералното помещения, а за Андреа се грижи специална жена. Почти всяка от певиците си има и личен шофьор. Само Алисия обича да си кара колата сама и вече втори път попада в катастрофи, от които се измъкна като по чудо невредима.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Смешно! У нас най-богати са мутрите и чалгаджийките. А тук има две в едно.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.