Кубрат: Кой е казал, че ще се женя за Андреа?

Кубрат летище АндреаКубрат Пулев направо хвърли бомба с студиото на Сашо Диков, като каза, че с Андреа не правят никакви планове за сватба. Той се зачуди откъде журналистите знаят кога ще се женят, когато те самите не знаят.

Прочетох първо, че през декември, после пък през пролетта. Прочетох, че ще е на закрито, на открито, че съм купил пръстен, че не съм купил. Ние сме двойка от години и сме доказали, че сме заедно и ни е добре така. Аз мога да вдигна сватба след една седмица, мога след три години, а мога да предпочета и да не сключвам брак, каза спортистът и разби надеждите на Андреа да се види с пръстен от 200 хиляди евро, в бяла рокля и сред куп гости.

Всъщност слуховете за брака ги пуска самата тя, или нейните пиари.Кубрат Пул Певицата иска да е сигурна, че връзката им ще е скрепена с подпис и в същото време да направи тържество, за което ще се говори с години. В същото време нейният любим не си пада много по подписите и груповите мероприятия. Той взима пример от брат си. Тервел има голямо дете, но все още не се е оженил за Дияна, връзката им е отворена и всеки прави каквото си поиска.

Засега в отворената връзка между Кубрат и Андреа никой не е направил каквото си поиска, двамата са си верни, папараците нито веднъж не са успели да ги изловят в крачка, но и дете не са се втурнали да правят. Певицата ще развали фигурата си, а Кубрат си мечтае да разбие Кличко.  Не разбирам брат ми защо се навря в това предаване, каза Пулев.  Ще стане за смях. Но все пак не посмя да го изкритикува, че е залитнал по фолкаджийка, защото самият той си има вкъщи дама със същата професия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/rZcTE_QGGjk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.