Преслава побесня! Вегетарианка съм, а не наркоманка!

Преслава слабаПреслава най-после избухна. Дълго време тя чете различни мнения относно загубеното си тегло, но стискаше зъби и мълчеше. Вариантите бяха най-различни. Едни пишеха, че е станала анорексичка, заради дългите и изтощителни диети, на които се подложила. Други свързаха драстичното й отслабване с наркотици. Появиха се даже запознати, които казаха, че не можела да излезе на сцената, без преди това да шмръкне кокаин и се пристрастила.

Трети обвиниха Жоро Бирмата. Скандалът между тях изтощил емоционално певицата, докарал я до депресия и тя спряла да яде. Появи се версия и за забранени китайски хапчета за отслабване, които си купувала от Турция и настъпила необратима промяна в обмяната на веществата.

Поводът да избухне бил  шеговито предложение от човек от екипа й. Той предложил да хапне, за да има сили да издържи участието си на сцената в поредния клуб. Ще ям когато си поискам, развикала се певицата. И ако искате да знаете изобщо не съм наркоманка, а съм вегетарианка! Преслава1Отказала съм месото от две години и отслабвам точно по тази причина. А вашите глупости, които говорите на медиите, не са верни!!!!Харесвам се слаба и ще си остана слаба, колкото и да се пените!

Фолк дивата толкова много се ядосала, че заплашила екипа си с уволнение, ако продължават да говорят зад гърба й, пише хотарена.

Ние обаче ще си позволим да останем на особено мнение. Отказването на месото не води до такова драстично отслабване. Много вегетарианци са пълни, понеже заместват липсата на мазнини с ядки, хляб, тестени изделия, сладки, торти и други още по-вредни храни. Доста хора по време на пости качват килограми, а не свалят. Ако вегетарианството на Преслава включва не само неяденето на месо и млечни произведения, а и изключва от трапезата хляба и тестените храни, както и сладките неща, тогава с какво всъщност се храни тя? Кара я на салати, а за десерт хапва по някой плод? Такъв начин на хранене просто ще я убие, понеже в него липсват основни вещества, с които организмът се поддържа жив. Така че истината е някъде другаде, не във вегетарианството!

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RLMzWGwx7IE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Наистина вегетарианците не стават кожа и кости от липсата на месо. Причината е друга.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.