Мира Радева към Шамара: Обичам те, Мишенце!

Мира МишоФалшивият милионер Пламен, чиято задача  във ВИП Брадър е да дразни съквартирантите и да предизвиква непрекъснато конфликти, бързо успя да изкара Мишо Шамара от релсите.

Той му се подигра, че неговият  отбор е загубил състезанието по бране на ябълки и лов на риба в басейн и сега рапърът се е самономинирал за изгонване. Освен това във всеки удобен момент  Пламен започва да лее похвално слово за ГЕРБ и окончателно изкарва Мишо от кожата.

Какво разбираш ти бе, продавачо на кюфтета! Гледай си кенгурските пържоли и върви да пиеш  мляко от кенгуро в Нова Зеландия, разпени се се певецът. Аз ще се боря този сатрап Бойко Борисов никога да не се връща на власт. Хората да не живеят никога повече в страх, че ще бъдат арестувани за тормозени. Ма*ката му ще е*а, проста герберска. На тъпия полицай и марионетката му Цветанов, няма да позвола на тоя диктатор да ме управлява! – развика се Шамара.

Пламен ухиленКато една синя каска към него по халат се приближи Мира Радева и се опита да го кротне. Тя му обясни, че е добър човек, но му трябва малко повече мекота при общуването му с хората. Теб ако те арестуват заради една песен какво ще правиш, погледна я изпод вежди Мишо, миейки ядосано чинии и тави от обеда на всички съквартиранти. Това е творчество, това са неща, които искам да кажа на хората, че сме омаскарили цялата държава. Не съм искал да плюя нито герба, нито ГЕРБ. А той ме прати като последна отрепка в следствието, пенеше се рапърът.

Абе малко беше прекалил с художествените средства, вметна Мира, но аз сега те опознах и видах, че си много добър човек.  Добър съм ами, на мравката път правя. И аз сега те опознах. Ти също си добра. „Обичам те, Мишенце“, възкликна Мира да го утеши. Той призна, че също много я уважава и продължи да търка енергично чиниите. В това време Ивайло гледаше социоложката с неодобрение. Явно после щеше да се цупи на спонтанните й думи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/rw5ossIeBfU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.