Удавиха водолазите извадили тялото на митрополит Кирил

Загадъчна смърт покосява свидетели

митрополит Кирил ВарненскиНяколко дни след като изваждат тялото на трагично загиналия митрополит Кирил Великопреславски, смъртта спохожда и водолазите свършили тази работа. Кончината им е не по – малко трагична и загадъчна отколкото на светия отец, прикривана със същото усърдие от властите.

Единият от тях почива на 19 юли. 26-годишният военен водолаз претърпява злополука, докато е рейд в морето със свои колеги. Тялото му е намерено в морето край град Бяла, а до момента причините остават неизвестни. Според официалната версия просто се подхлъзнал от катера, докато се подготвял за гмуркане.

Историята на втория професионален гмуркач е още по – страховита. Сведенията за него са категорични – удавен. Властите обаче не споделят нищо официално, твърденията са въз основа на анонимни сведения от криминалисти. Давят водолаза от Белослав до устието на Камчия, след като

Разказва на близките си, че митрополит Кирил е убит

ВодолазПриживе споделя със свои роднини и приятели, че когато вадят тялото на свещеника, цялата му глава е в отоци и подутини. Това го накарало да мисли, че не може и да става въпрос за инцидент, а се касае за зловещо убийство.

Сведенията са от варненския блогър Светльо Ангелов – Портос, който е категоричен, че нито една от институциите у нас не работи както трябва. Като се започне от „Съдебна медицина” и се стигне до прокуратурата, всичките им действия са покрити с плътна пелена, от която нищо не можеш да видиш.

От ОД на МВР в морската столица категорично отказаха коментар. Полицаите единствено намекнаха, че няма и не е възможно да се търси каквато и да било връзка, между смъртта на митрополит Кирил Варненски и леководолазите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.